Chelsea Handler meztelenül ünnepelte barátnője, Reese Witherspoon születésnapját

pucér Chelsea Handler humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres humorista ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és egy pucér fotót posztolt magáról.

Valószínűleg többször láthattuk már Chelsea Handlert pucéran, mint felöltözve, legalábbis az Instagramján biztosan. Nemrég pedig ismét levetkőzte gátlásait barátnője, Reese Witherspoon 40. születésnapja alkalmából, és egy meztelenkedős fotót dobott fel hova máshova, mint az Instagram-oldalára.

"Boldog születésnapot, Reese!" - írta a kép mellé Chelsea. Forrás: Instagram / Chelsea Handler

Chelsearől egyébként köztudott, hogy jóban van Witherspoon-nal, ráadásul a hétvégén együtt ünnepelték meg, hogy a színésznő belépett a 40-esek közé.

Ki az a magyar lány, akit David Duchovny elégít ki?http://www.life.hu/sztarok/20160322-steven-tylerrel-szusizgatott-es-david-duchovny-is-kinyalta.htmlVan egy magyar lány, aki mindvégig ott volt a szemünk előtt, eddig mégsem vettük észre. Pedig kiérdemelte volna, hiszen meztelenkedett a Kaliforgiában, szerepelt a Két pasi - meg egy kicsi-ben, és baráti kapcsolatait is lelkesen ápolja: Steven Tylerrel szusizgat, de Habony Árpád, és Andy Vajna közös fotóján is ő vigyorog. Nos, ezennel bemutatjuk Vass Zitát! TV + SztárokOrigoOlivia Wilde túl öregnek bizonyult a Wall Street farkasáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-olivia-wilde-tul-oreg-volt-a-wall-street-farkasahoz.htmlOlivia Wilde ellátogatott egy beszélgetős műsorba, ahol a Vinyl, kis hazánkban Bakelit címen futó sorozatáról kérdezték, de szó esett arról is, hogy miért is nem a gyönyörű színésznő szerepelt a Wall Street farkasa című filmben. TV + Sztárok--Mit csinált Snoop Dogg Marosbogáton?http://www.life.hu/sztarok/20160316-snoop-dogg-becsekkolt-marosbogatra.htmlMarosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. Nem tudjuk mi volt a célja, mindenesetre a polgármester tárt karokkal várja a reppert,valamint meleg ételt és ágyat is biztosítanának neki a 9 fős panziójukban. TV + Sztárok--Amíg mások a munkahelyen izzadnak, Lana Del Rey a strandonhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-lana-del-rey-a-malibui-strandon-pihente-ki-a-het-faradalmait.htmlLana Del Rey szerdán a malibui strandon pihente ki a hét fáradalmait, és akkor sem zavartatta magát, amikor egy kíváncsi paparazzi minden mozdulatát lencsevégre kapta. Lássuk! TV + Sztárok--Emma Thompson öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160311-emma-thompson-oreg-es-felismerhetetlen.html Slamposan lejtett végig a brit színésznő New York utcáin, ráadásul új táskákat is begyűjtött, ám úgy tűnik, hogy inkább a szemei alatt hordja őket. Mi történt veled, Emma? TV + SztárokAFPEmma Thompson öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160311-emma-thompson-oreg-es-felismerhetetlen.html Slamposan lejtett végig a brit színésznő New York utcáin, ráadásul új táskákat is begyűjtött, ám úgy tűnik, hogy inkább a szemei alatt hordja őket. Mi történt veled, Emma? TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.