A kebleinek külön is lehet szurkolni: Mellbedobással kelt feltűnést a teniszező

Forrás: instagram.com/mselizabethanneofficial/ -
mell videó tenisz feltűnés sport Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ms. Elizabeth Anne ugyan teniszezni nem tud, ám ezt ellensúlyozzák a róla készült videóban igencsak ugráló mellei. 

A lány Instagramja szerint szabadidejében igen fárasztó bikinis fotózásokra jár, ám a sportot sem veti meg. Elizabeth gondolt egyet és felment a teniszpályára játszani: csak éppen a róla készült promó videóban éppen a játékáról terelik el figyelmünket hatalmas mellei.

Ms. Elizabeth Anne, a nagymellű teniszező Forrás: instagram.com/mselizabethanneofficial/

A darázsderekú, formás nő idomainak szinte szurkolni lehetne, hogy buggyanjanak ki, de a teljes mellbedobás elmaradt a videóban.

Nem csak szexibbek, egészségesebbek is a borostás férfiakhttp://www.life.hu/intim/20160326-a-szakall-jot-tesz-az-egeszsegnek-vagyis-nem-csak-szexibbek-a-borostas-ferfiak.htmlKutatók szerint az arcszőrzetben található változatos baktériumflóra új antibiotikumok kifejlesztéséhez is hozzásegíthet bennünket. IntimAFPVezérelhető szerelem? Minél tovább nézed, annál vonzóbbnak látodhttp://www.life.hu/intim/20160326-akit-sokaig-nezunk-az-vonzobbnak-tunik-vagyis-a-szerelem-kialakithato.htmlMinél hosszabb ideig figyelünk egy arcot, annál valószínűbb, hogy rokonszenvesnek, sőt: vonzónak fog tűnni számunkra. Van remény tehát, ha olyasvalakit szeretnénk meghódítani, akivel egyébként gyakran nyílik alkalmunk találkozni - állítja a Harvard friss tanulmánya.IntimThinkstockPéniszgyönygyözés: Mit kell eltűrniük a férfiaknak a jobb szexért?http://www.life.hu/intim/20160326-muanyag-gyongy-a-peniszbe-a-jobb-szexualis-teljesitmenyert.htmlÚj trend terjed egyes férfiak körében: műanyag gyöngyöt ültetnek a péniszbe, hogy intenzívebb kéjérzést éljen át a partner, s így a férfi jobb szeretőnek érezhesse magát. Ha azonban az eljárás rosszul sikerül, akár erekciós problémák is jelentkezhetnek. Intim--A kövér csajoknak és az alacsony pasiknak esélyük sincs?http://www.life.hu/intim/20160326-a-kover-csajokat-es-az-alacsony-pasikat-sujtja-a-legdurvabb-tarsadalmi-diszkriminacio.htmlSzámos területen hátrányban vannak az alacsony férfiak és a teltebb nők: kisebb eséllyel jutnak be a felsőoktatásba, szereznek kreatív állást és keresnek sok pénzt.IntimOrigoÍme a szupersperma: Hogy könnyebben válhasson a férfiből apahttp://www.life.hu/intim/20160325-a-laborban-kitenyesztett-spermium-forradalmasithatja-a-meddoseg-kezeleset.htmlA mérföldkőnek számító kutatás sok ezer férfi, köztük a gyermekkori ráktúlélők számára jelenthet reményt, akik elszántan próbálnak apává válni.IntimThinkstockLecsukták a párost, akik gyerekek szeme láttára szexeltek egy buszonhttp://www.life.hu/intim/20160325-bortonbe-kerult-az-a-no-aki-egy-buszon-gyerekek-elott-szexelt-a-baratjaval.htmlNem bírt magával az a férfi, akit épp hogy kiengedtek a börtönből, máris visszakerült. A kettő között pedig egy iskolabuszon szexelt egyet a barátnőjével, akit szintén lecsuktak a közszeméremsértés miatt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.