Így kényezteti szerelmét reggelenként Tóth Gabi

Fotó: TÜTÜ -
Tóth Gabi szerelem Trap kapitány kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szinte ragyog a boldogságtól, és ezt nem is titkolja. Trap kapitány minden reggel különleges bánásmódban részesül, melyet kedvese talált ki még a kapcsolatuk elején.

A pár már lassan nyolc hónapja van együtt, és a jelek szerint határtalan a boldogságuk. Gabi minden reggel korábban felkel, hogy szerelmének egyenesen az ágyba vihesse a reggelit, így pedig még több időt tölthessenek együtt - írja a Bors.

Tóth Gabi és Trap Kapitány Fotó: TÜTÜ

"Minden reggel Gabi kelt, és ágyba hozza a kávét, mert enélkül képtelen lennék felkelni. Ezután elindítjuk a napot, és dolgozunk. Együtt és külön is. Mi nemrég megnyertünk a csapattal egy zenei pályázatot, kiadtunk egy lemezt és azzal koncertezünk, Gabi pedig gőzerővel készül a Shrek musicalre" - nyilatkozta Trap kapitány, akinek a jelek szerint sikerült teljesen levennie a lábáról hazánk egyik legvadócabb énekesnőjét.

Kim Kardashian szexvideóját a saját anyja adta el egy pornós cégnekhttp://www.life.hu/intim/20160329-kim-kardashian-szexvideojat-a-sajat-anyja-adta-el-egy-pornos-cegnek.htmlEgy tengerentúli magazin szerint a 2003-as felvétel három évvel később került a felnőttfilmekkel foglalkozó céghez. Kris Jenner még nem reagált az üggyel kapcsolatban. Intim--Újra szingli Osvárt Andrea - "Nem tudok hétköznapi életet élni"http://www.life.hu/intim/20160314-osvart-andrea-nem-tud-hetkoznapi-eletet-elni-ezert-ujra-szingli-lett.htmlHatalmas szerelemnek indult, a láng olyannyira fellobbant, hogy Osvárt Andrea még haza is költözött Esperes Ákos miatt. A románc azonban csak pár hónapig tartott. A gyönyörű színésznő pedig azt is elárulta, mi volt a baj. Intim--23 férj, 177 ezer szexpartner és 900 férfi egyetlen alkalommal - Ők a világ legnagyobb férfifalóihttp://www.life.hu/intim/20160326-ok-a-vilag-legnagyobb-ferfifaloi-23-ferj-177-ezer-szexpartner-es-900-ferfi-egyetlen-alkalommal.htmlHa már a múlt hónapban számba vettük a történelem legnagyobb nőcsábászait, itt az ideje, hogy a másik oldalnak is utánajárjunk: kik azok a nők, akik dokumentáltan annyi férfit fogyasztottak el életük során, amennyi másoknak csak a (rém)álmaiban fordulna elő. Intim--Titokban férjhez ment Lady Gaga?http://www.life.hu/intim/20160329-lady-gaga-enekesno-allitolag-titokban-hozzament-volegenyehez-taylor-kinney-szinesz-modellhez.htmlGyanús ékszert láttak csillogni az énekesnő és vőlegénye, Taylor Kinney ujján. Csak nem? IntimOrigoHódi Pamela elárulta, mikorra tervezi az esküvőjéthttp://www.life.hu/intim/20160329-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarjs-elarulta-mikorra-tervezi-az-eskuvot-parjaval-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián már készül a lánykérésre, de folyamatos kétségekkel küzd a házassággal kapcsolatban. Ezzel szemben Pamela már azt is tudja, legkésőbb mikor állna oltár elé. IntimOrigoBorral a kőkemény erekcióért? Így kell fenntartani az egészséges merevedésthttp://www.life.hu/intim/20160328-a-bogyos-gyumolcsok-es-a-citrusfelek-javithatjak-a-ferfiak-nemi-egeszseget.htmlA bogyófélékben, citrusfélékben és vörös borban található biokémiai anyagok segíthetnek a férfiaknak fenntartani az egészséges merevedést.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.