Shane bármilyen fájdalmat képes elviselni Hosszú Katinkáért

úszás szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda férfi! Hosszú Katinka férje, Shane Tusup nem akármit vállalt be azért, hogy örökre a testén viselje közös céluk jelképét és kedvese sikerét.

Katinka férje és edzője óriástetkót varratott, hogy bizonyítsa és mindenki számára világossá tegye, mennyire büszke a szerelmére:

2:06,12 WRAmikor elkezdtünk Shane Tusup -pal, férjemmel a közös munkákat 2012-ben, az egyik nagy célunk volt, hogy...

Közzétette: Katinka Hosszu2016. március 30.

"Amikor elkezdtünk Shane Tusup -pal, férjemmel a közös munkákat 2012-ben, az egyik nagy célunk volt, hogy 50-es medencében világcsúcsot ússzak. Ez sikerült tavaly nyáron Kazányban, ami hitetlen élményt volt mindkettőnk számára, hiszen ezt a sikert mi ketten értük el! Shane nagyon büszke rám és az eredményeikre, ami az új tetoválásán is látszik smile hangulatjel Nagyon sokat jelent, hogy mindig támogat és ennyire büszke rám!

Természetesen még rengeteg célunk van, de az odavezető utat is nagyon élvezzük együtt - írta Katinka.

Amerika kedvenc duci pornószínésznőjének nyögéseitől hangos az internethttp://www.life.hu/intim/20160330-amerika-kedvenc-pornoszinesznoje-az-orrunk-elott-maszturbal.htmlMarilyn Mayson munkaidején kívül sem szégyenlősködik, legutóbb például egy olyan videót tett közzé a Twitterén, amin maszturbál. IntimOrigoÉNB Alexa dominaszerkóban pózolthttp://www.life.hu/intim/20160330-enb-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-szexi-dominaszerkoban-pozolt.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest sztárja ismét különleges és dögös szereléssel rukkolt elő. Intim--Miért a dühös, veszekedős, békülős szexek a legizgatóbbak? (18+)http://www.life.hu/intim/20160330-ezert-a-duhos-veszekedos-bekulos-szexek-a-legizgatobbak-az-agyban.htmlAz egyik pillanatban még olyan hangosan veszekedtek, hogy tőletek zeng az egész ház, a másikban már vadul tépitek le egymásról a ruhát. Ismerősen hangzik, igaz? Azt mondják, vékony a határ szerelem és gyűlölet között, és valószínűleg még vékonyabb vonal választja el egymástól a vágyat és a haragot. És sokak számára talán furcsának hangzik, de néha egy heves szóváltást vagy kisebb vitát szexszel lehet a legjobban lezárni. Az okoknak jártunk utána. Intim--A várandós Emily Blunt őszintén mesélt a terhességérőlhttp://www.life.hu/intim/20160330-emily-blunt-oszinten-vallott-a-ket-terhessege-kozti-kulonbsegekrol.html"Arról is megfeledkeztem, hogy gyereket várok!" - mesélte Emily Blunt, amikor az első és a második terhessége köztötti különbségekről kérdezték. Intim--Lefotózta betegei péniszét, a képeket pedig elküldte a kollégáinakhttp://www.life.hu/intim/20160330-a-nover-lefotozta-betegei-peniszet-es-korbekuldte-kollegainak.htmlMagatehetetlen betegek péniszét kukkolta a mondhatni "kissé" perverz nővér, de ez még semmi! Fotókat is készített, és elküldte a képeket a kollégáinak. IntimThinkstockSzétterpesztett lábakkal szelfizett Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20160330-kourtney-kardashian-szetterpesztett-labakkal-szelfizett.htmlA háromgyermekes anya családja többi tagjához képest eddig viszonylag visszafogott volt, de most ő is elérkezettnek látta az időt arra, hogy megmutassa magát fehérneműben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.