házasság párkapcsolat szerelem Megasztár énekesnő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét szerelmes a Megasztárban feltűnt énekesnő. Melinda és Attila néhány hónapja vannak együtt, és most már az összeköltözésnél tart a kapcsolatuk.

A 47 éves Melindában már a házasság gondolata is felmerült, ám az még várat magára. Az énekesnő arról is mesélt, a családegyesítés jól sikerült.

„Azt mondhatom, hogy Attila tökéletesen beépült a családba, szeretik őt a gyermekeim, kölcsönös a tisztelet és ez nagyon jó. Én pedig szeretem a párom unokáit, jól elvagyunk" – mondta Melinda, aki elégedett, mert a Megasztár óta rengeteg pozitív változás történt az életében.

A jelenlegi életed túl elfoglalt ahhoz, hogy foglalkozz a boldogságoddal?http://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-a-jelenlegi-eleted-tul-elfoglalt-ahhoz-hogy-foglalkozz-a-boldogsagoddal.htmlMindig szeretni foglak! Ez a kijelentés gyakran elhagyja az ember száját, főleg ha szerelmes, majd ezt követően jöhet a boldogító igen az oltár előtt, és kezdődik a holtomiglan, holtodiglan véget nem érő boldogsága. Intim--Kevés ideje jut barátnőjére Peter Srámeknek - Mi lesz így a kapcsolatukkal?http://www.life.hu/intim/20160330-peter-sramek-enekes-a-tv2-nagy-duett-szereploje-alig-tud-talalkozni-baratnojevel.htmlAz énekesnek rengeteg fellépése van, és már a Nagy Duett próbái is elkezdődtek, ezért nagyon kevés ideje jut szerelmére. Intim--Először beszélt Sean Pennről és szakításáról Charlie Theronhttp://www.life.hu/intim/20160330-charlize-theron-szineszno-eloszor-beszelt-szakitasarol-sean-penn-szinesszel.htmlNem volt olyan komoly, amilyennek látszott, és soha nem is került szóba közöttük, hogy örökbe fogadná a színésznő fiát, Jacksont - állítja az Oscar-díjas Charlize Theron. Intim--Kiderült! Ezért olyan boldog Cloony-ék házassága!http://www.life.hu/intim/20160330-george-es-amal-clooney-boldog-hazassaganak-titka.htmlGeorge és Amal 2014-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, azóta pedig teljes harmóniában élik életüket, hiába röppennek fel pletykák ennek ellenkezőjéről. George elárulta, mi az az apró titok, ami az ő házasságukat működésben tartja. IntimAFPVedd szemügyre Justin Bieber meztelen fenekét - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160329-justin-bieber-enekes-meztelen-feneke.htmlAz énekes nem először mutatja meg intimebb testrészeit a rajongóknak, hiszen többször is ledobta már a textilt Instagram-oldalán. IntimOrigoHódi Pamela elárulta, mikorra tervezi az esküvőjéthttp://www.life.hu/intim/20160329-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarjs-elarulta-mikorra-tervezi-az-eskuvot-parjaval-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián már készül a lánykérésre, de folyamatos kétségekkel küzd a házassággal kapcsolatban. Ezzel szemben Pamela már azt is tudja, legkésőbb mikor állna oltár elé. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.