Kanye West párkapcsolat Amber Rose sztárok Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legismertebb és legbefolyásosabb női között is vannak olyanok, akik a szerelmük által lettek világhírűek. Néhányuk ma már szinte naponta látható a közösségi médiában, hiszen a férjük nélkül is kíváncsiak rájuk az emberek. Összeszedtük a három legismertebb ilyen hölgyet!

Kate Middleton

A világ imádott hercegnéje sem lenne ilyen ismert személyiség, ha nem a jóképű Vilmos mellett teszi le a voksát. Kate ugyan jómódú családból származott, de korántsem voltak annyira gazdagok, mint a királyi család. Az University of St. Andrews Egyetemen találkozott a trónörökössel, pár évvel később pedig már oltárhoz is álltak.

Forrás: AFP/Carl De Souza

Amber Rose

A ma már extrém külsejéről híressé vált sztár 2008 és 2010 között Kanye West párja volt, ezzel pedig automatikusan beindult a karrierje. Jöttek a reklámok, fotózások, és persze a videóklip forgatások. Azóta inkább énekesnőként tengeti a mindennapjait, de persze a további kapcsolatait is tudatosan választotta: Wiz Khalifa feleségeként is igen jó élte volt.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Danielle Jonas

A Jonas Brothers dögös énekese, Kevin Jonas 2009-ben vette el szerelmét szűk családi körben. A házasság után a fiatal lány karrierje szinte azonnal beindult: szerepelt több filmben , és reklámban is. Egy gyermekük született még 2014-ben. A fiatal feleségnek ma már saját valóságshow-ja van.

Forrás: AFP/Getty Images/Astrid Stawiarz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.