A nap dekoltázsát Monique Covet szolgáltatja

mell dekoltázs intim Monique Covet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok férfi irigyli most azt a kis ékszert, ami Monique Covet keblei közé szorult...

Facebookon tette közzé azt a fotót a felnőttfilmes királynő Monique Covet, amelyre minden férfi tekintete odaszegeződik. Az Olaszországban élő Monique előszeretettel tölt fel közösségi oldalára bikavadító képeket, ez a mostani különösen erősre sikeredett.

Forrás: Facebook/ Moniqze Covet
Molnár Andit eljegyeztékhttp://www.life.hu/intim/20160403-molnar-andit-eljegyeztek.htmlA gyönyörű táncosnő hamarosan feleség lesz! Molnár Andit eljegyezte párja.Intim--Új trend: Péniszgyöngy a jobb szexérthttp://www.life.hu/intim/20160402-peniszbe-ultetett-gyongy-az-uj-trend-de-veszelyes.htmlÚj divat terjed egyes férfiak körében: műanyag gyöngyöt ültetnek a péniszbe, hogy intenzívebb kéjérzést éljen át a partner, s így a férfi jobb szeretőnek érezhesse magát. Ha azonban az eljárás rosszul sikerül, akár erekciós problémák is jelentkezhetnek. IntimOrigoRihanna megvillantotta piercinges mellbimbójáthttp://www.life.hu/intim/20160401-rihannanak-piercing-van-a-mellbimbojaban.htmlA napokban került ki az énekesnő legújabb klipje, amiben többnyire alulöltözötten látható Rihanna. Az az apró, szexi részlet többek figyelmét is elkerülte azonban, hogy a sztár bimbójában bizony ott virít egy piercing. IntimOrigoKasza Tibi: "Akkor tudok igazán szárnyalni, ha Manó a közelemben van"http://www.life.hu/intim/20160401-kasza-tibi-enekes-akkor-tud-igazan-szarnyalni-ha-a-szerelme-a-kozeleben-van.htmlAz énekes hamarosan új szerepben próbálhatja ki magát A Nagy Duett című műsornak hála, és ebben nagy segítségére lesz barátnője, Andrea is. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huVaginafalat készített egy művészhttp://www.life.hu/intim/20160401-vaginafalat-keszitett-egy-muvesz-jamie-mccartney.htmlJamie McCartney vaginatípusokat mintázott és nyolc méter hosszú falat épített belőlük - 400 női nemi szerv ékeskedik rajta. IntimThinkstockA Szulejmán szívtiprója imádja párjáthttp://www.life.hu/intim/20160331-a-szulejman-sorozat-szivtiproja-burak-ozcivit-aki-bali-beget-alakitja-imadja-parjat.htmlA törökök fényes korszakáról szóló sorozat sztárját, Burak Özcivit, aki Bali béget alakítja, ostromolják a nők, őz ő szíve azonban már foglalt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.