Kiderült, Hajdú Péter miért nem akar Sarka Katával aludni

Sarka Kata kutya állat feleség Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata épp az új családtagjukat mutatta meg, amikor szóba került, hogy Péternek vannak problémái a kutyákkal.

Sarka Katának cseleznie kell, hogy férje elfogadja a népes állatseregletet, amelyet kislányuk és anyukája a házhoz fogad.

„Petivel az van, hogy ellenkezik, ha állatot szeretnénk, de aztán, amikor már ott van, megszereti. Néha feljönnek az ágyba, ez pedig Petit rendkívül zavarja, ilyenkor azonnal át kell húzni az ágyneműt, vagy lemegy a vendégszobába" – mondta Kata.

Hetero nők először érintik meg egy másik nő vagináját - Videóhttp://www.life.hu/intim/20160405-heteroszexualis-nok-eloszor-ertinik-meg-egy-masik-no-vaginajat-video.htmlÚjabb hiánypótló videó készült az "Ilyen, amikor először fognak/érintenek/nyúlnak" a kísérleti alanyok más emberek nemi szerveihez. Ezúttal a heteroszexuális nők tapasztalhatták meg, milyen egy másik hölgy vaginájánál matatni. Intim-- Kulcsár Edináéknál eljegyzés várható?http://www.life.hu/intim/20160404-lehet-hogy-hamarosan-eljegyzik-kulcsar-edina-szepsegkiralynot.htmlA műsorvezető három hónapja van együtt párjával, Andrissal. Edina az utóbbi időben rengeteget költözött, éppen ezért édesanyja kikötötte, most már csak akkor költözhet el, ha gyűrű van az ujján vagy baba van a hasában. Intim--Vajon mire gondolnak a férfiak az első randin?http://www.life.hu/intim/20160404-ezeken-kattognak-a-ferfiak-mikozben-eloszor-beszelgettek.htmlSzex, szex, és szex - gondolhatnánk. Ám egy kutatás szerint, hozzánk hasonlóan ők is az apró jeleket keresik, hacsak nem azon kapjuk őket, hogy miközben mesélünk, a tekintetük szép lassan a dekoltázsunkra vándorol. Ha ez így van, akkkor az első mondat lép érvénybe... Intim--Ilyen forró képen talán még sosem szerepelt a duci Ashley Grahamhttp://www.life.hu/intim/20160403-ashley-graham-plus-size-modell-szexi-kepen-pozol.htmlAshley Grahamnek már akkora rajongótábora van, hogy bármelyik kifutói modell megirigyelné.IntimOrigoMeztelenül élvezi a hullámokat Palvin Barbi modell barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160404-stella-maxwell-modell-palvin-barbara-baratnoje-meztelenul-pozol-a-tengerben.htmlStella Maxwell újra bevetésen: a Victoria's Secret modell ismét egy szál semmiben köszönt be Instagram-oldalán a követői legnagyobb örömére. Intim--Drew Barrymore: "A válás után is megy tovább az élet"http://www.life.hu/intim/20160404-drew-barrymore-harom-ev-utan-elvalik-a-szineszno-eloszor-nyilatkozott-az-ugyben.htmlA színésznő és férje, Will Kopelman három év után válnak el egymástól. A sztár egy tengerentúli magazinnak őszintén nyilatkozott az érzéseiről. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.