Alessandra Ambrosionak megtetszett a meztelenkedés íze

Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio -
fotó Alessandra Ambrosio pucér dögös meztelen test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha így folytatja a gyönyörű modell, akkor is ő a pucérkodás szerelmesévé válik, követői legnagyobb örömére.

Elvétve eddig is lehetett látni a 34 éves modell oldalán lengén öltözött képeket, de ilyen gyors egymásutánban még soha nem pucérkodott. A róla készült meztelen felvételek eddig kurriózumnak számítottak, de úgy tűnik, Alessandra Ambrosio is rákapott a ruha nélküli fotókra. A mostani képén a modell egy sziklának támaszkodva fürdeti pucér testét a naplementében.

Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio
A hűtlen férfi sosem fogja a szeretőjéért elhagyni a családjáthttp://www.life.hu/intim/20160405-pilat-gabor-a-hutlen-ferfi-sosem-fogja-a-szeretojeert-elhagyni-a-csaladjat.htmlAz élet nem kiszámíthatatlan események tragikus sorozata, sokkal inkább korábbi döntéseink és tetteink következménye. Időnként a saját gyengeségeink foglyai vagyunk, és hagyjuk magunkat elcsábulni azzal a titkolt reménnyel, hogy mi leszünk a kivétel, aki erősíti a szabályt. Intim--A 25 éves pornósztár vallomása: "Engem boldoggá tesz a filmezés"http://www.life.hu/intim/20160406-lana-jade-25-eves-pornosztar-elmondta-hogy-ot-boldogga-teszi-a-filmezes.htmlA fiatal Lana Jade nem azért választotta a felnőtt filmek világát, mert nem volt más lehetősége. Ez az, amit csinálni szeretne, és ettől érzi magát boldognak. IntimOrigo5 tény, amit lehet, hogy eddig nem tudtál a péniszrőlhttp://www.life.hu/intim/20160406-5-teny-amit-erdemes-tudni-a-peniszrol.htmlLedöbbentünk, miután az IFL Science tudományos magazin jóvoltából megtudhattunk 5 érdekes tényt a péniszről. Nézzük csak! IntimThinkstockHázasodni készül Zámbó Krisztián?http://www.life.hu/intim/20160406-zambo-krisztian-enekes-hazasodni-keszul-mert-ugy-gondolja-ideje-megallapodni.htmlAz énekes már tudja, hogy mi és ki fontos számára, ezért hosszú távra tervezne, kedvesével, Takács Zsuzsival. Intim--Romantikus randikkal akarja megmenteni házasságát Victoria és David Beckham? http://www.life.hu/intim/20160406-victoria-es-david-beckham-malibu-meses-tengerpartjan-romantikaztak-hazassagi-gondok.htmlA világ egyik legismertebb házaspárja Malibu mesés tengerpartján romantikázott a hétvégén. A jelek szerint mindent megtesznek, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Intim--Itt a vége! Julia Roberts elhagyta a férjéthttp://www.life.hu/intim/20160406-julia-roberts-a-szineszno-valas-mellett-dontott-megcsalas-allhat-a-hatterben.htmlA 48 éves színésznő a hírek szerint besokallt, és nem hajlandó tovább tűrni férje megcsalásos botrányait. Már be is adták a válási papírokat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.