Párizsban mostantól tilos fizetni a szexért

szex Párizs prostituált szabály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párizsi parlament kétéves vita után elfogadta azt a törvényt, mely szerint súlyos pénzbírságra számíthatnak azok, akik igénybe veszik az örömlányok szolgáltatását. 

Franciaország is csatlakozott azon országoknak a sorához, ahol illegális igénybe venni a prostituáltak szolgáltatásait. A francia képviselők szerdán fogadták el a törvényjavaslatot, mely szerint a kuncsaftokat akár 3750 euróra (1,2 millió forintra) is lehet büntetni. Sőt, az elítélteknek kurzusokon is részt kell venniük, ahol az örömlányok helyzetéről kell előadásokat hallgatniuk - írja az Origo.

Illusztáció Forrás: AFP/DDP/Mario Vedder

A világon elsőként Svédország vezette be, hogy nem a prostituáltakat, hanem a kuncsaftokat bünteti.

A svéd hatóságok szerint a törvény 1999-es bevezetése óta csak Stockholmban negyedére esett vissza a szexmunkások száma.

Alessandra Ambrosionak megtetszett a meztelenkedés ízehttp://www.life.hu/intim/20160407-alessandra-ambrosio-ujabb-meztelen-kepet-tett-kozze-instagramon-sziklanak-tamaszkodva-a.htmlHa így folytatja a gyönyörű modell, akkor is ő a pucérkodás szerelmesévé válik, követői legnagyobb örömére. IntimOrigoFérjhez megy Hilary Swank! - Megmutatta az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/intim/20160406-hillary-swank-megmutatta-az-eljegyzesi-gyurujet.htmlHilary Swank nem pazarolja az időt, mindössze egy év után eljegyezte szerelme, az egykori profi teniszjátékos, Ruben Torres. IntimAFPTörőcsik Mari elárulta, kivel esett szerelembehttp://www.life.hu/intim/20160406-torocsik-mari-budapest-uj-muveszmozijanak-bemutatojan-vallotta-be-hogy-soos-imrevel-egymasba.htmlA színésznő egy művészmozi megnyitóján vallott a legőszintébben élete néhány részletéről, amit eddig a nagyközönség nem tudhatott. Így került szóba az is, hogy kit szeretett titokban a művésznő. Intim--Michelle Rodriguez: “Megőrültem Paul Walker halála után”http://www.life.hu/intim/20160405-michelle-rodriguez-orultkent-viselkedett-paul-walker-halala-utan.htmlA színésznő először beszélt barátja elvesztésének fájdalmáról, és arról, hogyan vészelte át ezt a mindenki számára nehéz időszakot. Intim--Kim Kardashian és Kanye West házasságát új házuk sem menti meghttp://www.life.hu/intim/20160404-kim-kardashian-es-kanye-west-elkoltoztek-de-kapcsolatukon-csak-rontott-az-uj-haz.htmlA sztápár új otthonra lelt, de a hatalmas kastélyban sem találják boldogságukat. Eddig Kim édesanyja segített elsimítani a vitákat, ám a költözéssel minden megváltozott. Intim--Kéthüvelyű nő, kloákás lány, két szerszámú férfi - Furcsa szexuális rendellenességekhttp://www.life.hu/intim/20160403-nemi-szervi-rendellenesseggel-szuletett-emberek.htmlAz orvosok sokféle rendellenességgel találkoznak munkájuk során, de léteznek olyanok, amiken ők is igazán meglepődnek. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.