színésznő meztelen Maitland Ward
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A másodrangú színésznő minden alkalmat megragad a közönség figyelmének felkeltésére. Legutóbb például egy szál törülközőben pucérkodott.

Maitland Ward szokásához híven ismét kidomborította minden tehetségét, és pucérkodott az Instagram-oldalán. Persze nemcsak egy meztelen fotóról van szó, a színésznő ugyanis mindezt azokért a nőkért tette,

akiket durva kritika ér, ha megmutatják a testüket.

"Rengeteg nőt kritizálnak azért, mert megmutatták testüket, de úgy gondolom, hogy mindenkinek úgy kell kifejezni magát, ahogy akarja, a gyűlölködők meg inkább vegyenek egy hideg zuhanyt" - írta a kép mellé.

Maitland Ward meztelenül tündököl Forrás: Instagram / Maitland Ward

Mondjuk mit is várjunk egy olyan színésznőtől, aki filmes sikerei híján általában a melleivel próbálja felhívni magára a figyelmet? Maitland Ward bármire képes a hírnévért: legutóbb meztelen fenekével haknizott egy divatbemutatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.