5 dolog, amit mindenkinek tudnia kell anális szex előtt

Forrás: Thinkstock -
szex anális szex együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buzzfeed jóvoltából kiderült, hogy mi az az 5 dolog, amit sajnos csak aktus közben tudtak meg azok, akik beengedték párjukat a "hátsó bejáraton". 

Az anális szexről még manapság is megoszlanak a vélemények, mi is számtalanszor feszegettük már a témát. Felsorakoztattunk olyan férfiakat és nőket is, akik az anális élvezetek mellett, vagy ellen érveltek, most pedig elhoztunk nektek egy összeállítást is, amit azok alkottak, akik már elveszítették a popószüzességüket, ám utólag sajnálják, hogy nem tudták az alábbi 5 dolgot.

Ne menj 100-zal a falnak!

"Szép lassan haladj, különben a rossz tapasztalatok árnyékot vethetnek a későbbi próbálkozásokra, már ha ezek után lesznek. Az a fájdalom, egyszerűen nem éri meg!"

Ne húzd ki gyorsan!

"A legjobb tanács a péniszre, és az egyéb játékokra, mint például az análgyöngyökre is vonatkozik: ne úgy rántsd ki, mint ahogy egy fűnyírót rántanál be!"

Sohasem elég a síkosítóból!

Mindig használj elég síkosítót! Azt hiszed elég?...TÉVEDSZ! MÉG! TÖBBET! Ja, és igen: a szappan nem egyenlő a síkosítoval!"

Van egy pár játék, amit beszippanthat a fekete lyuk!

Tényleg vigyázz egy pár kütyüvel! Egyszer a vőlegényem egy vibrátort rakott "oda", aztán hopp, elveszett! Körülbelül 10 percet töltöttünk azzal, hogy kibányásszuk...

Ne variáld a lyukakat!

Amit egyszer kiveszel az egyikből, NE tedd a másikba! Szörnyű fertőzéseket okozhat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.