Aranyásó csaj lennél? Itt van pár tipp hozzá!

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat szex pénz szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21. század egyik sajnálatos "újdonsága", hogy a mai hölgyeket nagyban befolyásolja az aktuális partnerük anyagi helyzete. Egy brit származású, társkereséssel foglalkozó nő igen furcsa listát szedett össze arról, hogy hogyan is kell megfogni az igen tehetős urakat. Szóval, milliókra utazó csajok, figyeljetek! 

Vedd elő a pénztárcád a randin, de ne használd!

Az első két találkozás alkalmával érzékeltetni kell, hogy bár szívesen fizetnél az elfogyasztott dolgokért, elvárod, hogy a férfi fizessen helyetted. Szóval fel kell ajánlani a fizetést, de persze egy úriember úgysem fogja elfogadni.

Forrás: Dreamstime

Ne hozd fel a pénz témát!

Az ilyen típusú férfiak nem örülnek, ha már az első randevún előhozod az anyagiakat. A tanácsadó szerint ne játszd meg magad sokáig, ha csak erre játszol, hiszen úgyis hamar kiderül.

Legyél igényes!

Legyél mindig tiszta és ápolt, bár ne vidd túlzásba a kencéket. Egy gazdag férfi nem olyan nőt akar maga mellé, akiről rögtön levenni, hogy csak a pénzére hajt. Mindig add önmagad!

Cicit ki, de ne az egészet!

Legyél nőies: egyenes hát, behúzott has, csípők előre, felszegett fej. A férfiak a határozott nőket szeretik. Bátran beszélj magadról, de ne órákat.

Forrás: Dailymail

Kendall Jenner a mellbimbóját is megvillantotta a fesztiválonhttp://www.life.hu/intim/20160419-kendall-jenner-megvillantotta-mellbimbojat-a-coachella-fesztivalon.htmlA legmenőbb világsztárok javában fesztiváloznak Kaliforniában, természetesen Kendall és Kylie Jenner sem maradhat ki a buliból. Az öltözködést ők sem vitték túlzásba IntimOrigoSzívszorító! Ezért borotválta le haját esküvőjükön a menyasszonyhttp://www.life.hu/intim/20160418-joan-es-craig-lyons-a-ferfi-hasnyalmirigyrakos-egesz-eleteben-szerette-a-not-aki-leborotvalta-hajat.htmlJoan és Craig Lyons gyerekkoruk óta ismerik egymást, azután döntöttek a házasság mellett, hogy a férfi bevallotta, egész életében szerelmes volt nőbe. IntimOrigoNem a péniszméreten múlik az orgazmushttp://www.life.hu/intim/20160416-a-ferfiak-orgazmusa-fejben-dol-el-a-noke-a-testhelyzettol-fugg.htmlÁltalános tévhit, hogy az orgazmus olyasmi, ami fölött kontrollja van az embernek, elsősorban ugyanis az anatómia az, ami dönt. IntimOrigo8 dolog, amit érdemes tudnod az első anális élményed előtt (+18)http://www.life.hu/intim/20160414-olvasoi-velemenyek-hozzaszolasok-az-analis-kozosulesrol.htmlHogyan kezeld az első anális közösülést, és milyen buktatókkal számolj? A Life.hu olvasói elárulják! Intim--Nádai Anikó párja egyelőre nem tervez esküvőthttp://www.life.hu/intim/20160414-nadai-aniko-az-rtl-klub-farm-musorvezetojenek-parja-egyelore-nem-tervez-eskuvot.htmlKovács Dániel Richárd három éve alkot egy párt a műsorvezetővel és bár már van egy közös kisfiuk, nem tervezik a menyegzőt. Intim--Muri Enikő szakított az esküvő előtthttp://www.life.hu/intim/20160414-muri-eniko-es-parja-karesz-eskuvot-terveztek-de-szakitottak-mert-eniko-mar-nem-volt-boldog-a.htmlNemrég még az esküvőre készült lázasan Enikő, de a házasságra már nem fog sor kerülni. Enikő, és egykori vőlegénye, Károly három hete szakítottak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.