Félénk pasival randizol? Akkor ezeket a problémákat te is átéled!

Forrás: Thinkstock -
félénk férfi randi felnőtt pasi szégyenlősség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A randizás eleve nem könnyű, de megnehezíti a dolgot, ha olyan fiúval találkozgatsz, aki nagyon szégyenlős. Íme, néhány szituáció, amit te is megérthetsz, ha bátortalan fiúval randizol.

A szégyenlős fiúkat még nehezebb megfejteni, pedig így is van bőven min gondolkoznia annak, aki randizásra adja a fejét. Megizzadsz, hogy elindítsd és fenntartsd a beszélgetést, és csak reméled, hogy több idő elteltével változik a helyzet. Íme, még néhány olyan probléma, amit te is átélhettél már, ha gátlásos fiú a pasid.

A barátaid azt hiszik, hogy bunkó

Mivel amúgy sem szószátyár, és nem is tud feloldódni nagyobb társaságban, ezért a barátaiddal szinte egyáltalán nem beszél. Erőlködnek, de feladják, és elkönyvelik annak a fura srácnak, akivel épp találkozgatsz.

Csak találgatni tudsz, hogy vajon hogyan érez irántad

Igaz, a legtöbb pasi nem mutatja ki érzéseit egyből, de azért lehet olvasni a jelekből. Ha félénk fiúval randizol, akkor viszont még nehezebb a dolgod, ő ugyanis még jobban ügyel arra, hogy semmit ne ejtsen el véletlenül.

Forrás: Thinkstock

Bizonygatnod kell a szüleidnek, hogy ő igenis egy személyiség

“Köszönöm” - ez minden, amit valaha is mondott a szüleidnek, akik ezért azt hiszik, hogy egy szürke kisegérrel jársz, így neked minden alkalommal meg kell győznöd őket arról, hogy nem egy anyámasszony katonája a pasid.

Úgy érzed, hogy semmit nem tudsz róla

Csupán véletlenül derülnek ki róla olyan dolgok, amik igazán lenyűgözőek. Mondjuk, hogy önkénteskedik, vagy bejárta már Európát. Te pedig csak tátott szájjal bámulsz, amikor az egyik barátja elejt egy ilyen megjegyzést.

Imádkozol, hogy ne te legyél az első, aki fura hangokat ad ki szex közben

Néhány kínos szituációt a legkönnyebb humorral átvészelni, de ha félénk pasival randizol, akkor ez nem opció. Ezért inkább csak azért rimánkodsz, hogy ne te legyél az, aki mondjuk éppen szex közben csinál valami ciki dolgot.

5 jel, ami arra utal, hogy nem tetszel a pasinak eléggé

A férfiakon is nehéz eligazodni, főként, ha randizásról van szó. Néha nem tudni, hogy a kedves megjegyzések mögött milyen szándék lapul. Csupán udvariasság, vagy többet akar? Ha ezeket a jeleket tapasztalod, biztos lehetsz benne, hogy nem flörtről van szó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.