A Farm két lakója újra egy ágyban: Cintia csak taktikázik?

Farm Norbi Farm (reality) műsor Farm Cintia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két szereplő az utóbbi időben még csak beszélő viszonyban sem volt egymással, most viszont mindenki meglepetésére együtt töltötték az éjszakát. A fiú Cintiát költöztette be maga mellé a különszobába. 

Korábban ölelkezés mellett csók is volt - ennél többet viszont nem mutatott a 12-es karika. A biszexualitását nyíltan vállaló Cintia és a se veled, se nélküled kapcsolatát maga mögött hagyó Norbi az utóbbi napokban inkább egymással kiabáltak, most viszont fordult a kocka: összebújva töltötték az éjszakát.

"Norbival elég hullámzó a kapcsolatunk, néha utáljuk egymás, néha elvagyunk egymással, most a kettő között van. Norbiról ugyanaz a véleményem még mindig, hogy okoskodó, és beleszól mindenbe" - mondta a fiatal lány. Lehet, hogy ez az egész csak egy taktika része?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.