Napi szexi: félmeztelen tűzoltók pózolnak cuki kiskutyákkal

Forrás: Facebook/Firefighters Calendar Australia -
kutya szexi tűzoltó Ausztrália félmeztelen jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi lehet jobb néhány dögös tűzoltónál? Szexi, kockás hasú tűzoltók kiskutyákkal. Jó gyönyörködést!

Ausztrália legszexisebb tűzoltói nem csupán kidolgozott izmos testükben verhetetlenek, hanem jótékonykodásban is.

Forrás: Facebook/Firefighters Calendar Australia

A Firefighters Calendar from Australia nevű kezdeményezés hivatalos Facebook-oldalán jelentek meg azok a 2017-es naptárhoz készült képek, amelyeken félmeztelenül, kiskutyákkal a karjaikban pózolnak a legdögösebb egyenruhások.

Forrás: Facebook/Firefighters Calendar Australia

A naptárból befolyt összegből pedig nem csupán állatmentő szervezeteket támogatnak majd, hanem gyermekkórházakat is.

/1601/Szexi2016112112428Megbukott a doppingteszten Dudás Miklós világbajnok kajakozóhttp://www.life.hu/news/20160419-dudas-miklos-magyar-vilagbajnok-kajakozo-megbukott-a-doppingteszten.htmlTiltott hormonkészítményt mutattak ki a magyar sportoló tavaly leadott mintájából. Dudás Miklós nem tagadja a doppingvétséget. News--5 dolog, amit nem tudtál II. Erzsébet brit királynőrőlhttp://www.life.hu/news/20160421-ii-erzsebet-brit-kiralynorol-5-dolog-amit-nem-tudtal-rola.htmlMa ünnepli 90. születésnapját a brit történelem leghosszabb ideje uralkodó koronása, II. Erzsébet királynő. Míg az Egyesült Királyságban ünnepségek sorozatával köszöntik majd az uralkodónőt, addig a Life.hu ez alkalomból összegyűjtött 5 kevésbé ismert tényt, amelyet valószínűleg nem tudtál a több mint 63 éve regnáló királynőről. News--Meghalt Doris Roberts, a Szeretünk, Raymond! sztárjahttp://www.life.hu/news/20160419-meghalt-doris-roberts-szineszno-a-szeretunk-raymond-sztarja.htmlA többszörös Emmy-díjas színésznő 90 éves volt. News--Katalin hercegné még egy kemény nap után sem veszíti el a humorérzékéthttp://www.life.hu/news/20160415-katalin-hercegne-egy-harom-oras-lepcsos-tura-utan-viccelodott.htmlEzért is imádjuk annyira a hercegnét: Katalin még 10 ezer lépcső megmászása után is képes volt elsütni egy jó poént.News--Meghalt egy 4 éves kislány egy Londonból Hongkongba tartó járatonhttp://www.life.hu/news/20160419-egy-4-eves-kislany-meghalt-a-londonbol-hongkongba-tarto-repulogepen.htmlA kislány és szülei a londoni Heathrow repülőtérről indultak Hongkongba. A gépnek kényszerleszállítást kellett végrehajtania. News--Szívszorító: édesanyja miatt sírta el magát Vilmos herceg a Tádzs Mahalnálhttp://www.life.hu/news/20160419-vilmos-herceg-elsirta-magat-a-taj-mahalnal-ahol-24-evvel-ezelott-edesanyja-diana-hercegno-jart.htmlBár igyekezett elrejteni könnyeit a kamerák elől, a trónörökösről készült képeken mégis jól látszik, hogyan törölgette a szemeit a Tádzs Mahalnál tett látogatásakor. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.