Mészáros Dóra: "Egy nő nem érdemel ilyesmit" - Legénybúcsús seggrepacsibotrány!

Forrás: Instagram/Mészáros Dóra -
Mészáros Dóra sztriptíz legénybúcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztriptíztáncoslány a nyilvános Facebook-adatlapján adott hangot nemtetszésének, miután egyik legénybúcsús műsorát követően az ünnepelt férfi hatalmasat csapott a fenekére. Az ütés nyomával szemléltetett fotóhoz írt szöveget teljes egészében közöljük.

"Tisztelt "Uraim"! Magyarországon, 2016-ban, úgy látszik teljesen normális férfi gondolkodás az, hogy egy legénybúcsúra ajándékba megrendelt sztriptízelőadás úgy végződik, hogy a kedves ünnepelt lányos zavarában a képen látható módon fejezi ki férfiúi dominanciáját. Én 156 centi vagyok, és 53 kiló, de ettől, amit tettél, nem lettél nálam "erősebb", csak gyengébb... Széljegyzetben megjegyezném, attól sem vagy nagyobb falkavezér, hogy 4 pohár feles után már nem tudod kontrollálni a tetteidet, ugyanis egy igazi férfi inni is kulturáltan tud.

Mészáros Dóra Forrás: Instagram/Mészáros Dóra

Nem vagy viccesebb sem, mert egy játékos seggrepacsi nem úgy néz ki, hogy tiszta erőből valakire olyat csapunk, hogy az hirtelen azt se tudja a csípőfájdalomtól, hogyan is reagáljon. Egy civilizált férfi nem a testi erejével mutatja meg egy nőnek, hogy ő felsőbbrendű. Ha pedig saját magával van problémája, nem másokat aláz meg, hogy a saját önbecsülését helyrerakja. Mielőtt eljutnánk oda, hogy megérdemeltem, mert egyeseknek majd ez lesz a reakciója, elmondanám, hogy nem, nem érdemlem meg. Egy nő nem érdemel ilyesmit.

Elvileg egy ilyen műsor egy jópofa ajándék a barátoktól az ünnepeltnek, én azért vagyok ott, hogy egy kis örömet okozzak a látvánnyal a társaságnak. Egy bohócot sem pofozol meg a gyerekeid szülinapi zsúrján, és a céges bulin se csapod le a bűvészt vagy a humoristát.

És a legénybúcsú sem arról szól, hogy szétcsapod a táncost.

Konklúzióként elmondhatnék bármit, de igazából a "vak komondorok" országában már elment a kedvem attól, hogy népnevelőt játsszak, elmondjam, mitől lesz valaki Ember, több vagy jobb az átlagosnál. A világ változik, és nem feltétlenül jó irányba.

(Update: a posztot és a képet a Fb törölte, mert bár nem látszódott semmiféle intim dolog, egy tenyér nyoma egy fenéken nem egyezik a közösségi szabályok feltételeivel.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.