Hosszú Katinka Shane Tusup születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap volt a tegnapi a legszerelmesebb úszópáros életében. Az úszónő közösségi oldalán tette közzé a nagy hírt.

Mégpedig azt, hogy kedvese szülinapot ünnepel. Hosszú Katinka férje, Shane Tusup 1988. április 23-án látta meg a napvilágot Amerikában, így tegnap töltötte be 28. életévét. Az Iron Lady természetesen a Facebook-oldalán is felköszöntötte őt:

"Nagyon boldog szülinapot, Shane Tusup! Imádom a közös életünket!" - írta ki közösségi oldalára Katinka, aki legutóbb azt is elárulta, hogy három éve nincs olyan nap, hogy ne lennének együtt a szerelmével.

Hosszú Katinka és Shane Tusup az esküvőjükön Forrás: Hosszú Katinka / Facebook
Hosszú Katinka után Egerszegi Krisztina is nemet mondott a MOB-nakhttp://www.life.hu/news/20160423-hosszu-katinka-utan-egerszegi-krisztina-is-nemet-mondott-a-mob-nak.htmlEgerszegi Krisztinát is megkeresték a MOB és a Túró Rudit gyártó cég közös akciójának ügyében, de Hosszú Katinka és Puskás Ferenc örökösei után a XX. század legjobb magyar sportolónőjének választott úszóklasszis is nemet mondott. NewsAFPHargitay András, az új úszókapitány: "Hosszú Katinka unikum"http://www.life.hu/news/20160421-hargitay-andras-az-uszovalogatott-szovetsegi-kapitanya-bekulne-hosszu-katinka-uszoval.htmlA Kiss Lászlót váltó szövetségi kapitány elmondása szerint hagyná, hogy az úszónő a saját útját járja, és szeretné, ha végre mindenki az úszásra koncentrálna ebben a sportágban. News--Hosszú Katinka új sportágban próbálta ki magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-uj-sportagban-probalta-ki-magat-es-kosarlabdazott.htmlA Iron Lady a kosárlabdapályán lendült be, és láthatóan itt sem tud veszteni. Ez Zsír!--Hosszú Katinka nem szerzett érmet a zárónaponhttp://www.life.hu/news/20160417-hosszu-katinka-nem-szerzett-ermet.htmlHosszú Katinka ötödik helyekkel zárta az egyesült államokbeli Mesában rendezett nemzetközi úszóviadalt szombaton.News--Hosszú Katinka: "A mai nap kevésbé volt eredményes"http://www.life.hu/news/20160416-hosszu-katinka-bronzermes-100-meter-haton.htmlHosszú Katinka harmadik lett 100 méter háton az egyesült államokbeli Mesában zajló nemzetközi úszóviadal pénteki napján.NewsOrigoHosszú Katinka még gyenge idővel is tarolt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-hosszu-katinka-gyenge-idovel-is-tartolt-amerikaban.htmlHosszú Katinka sikeresen megnyerte az Egyesült Államokbeli Mesában zajló 400 méteres vegyesúszás döntőjét a nemzetközi viadal csütörtöki nyitónapján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.