A legtöbb pár ebben az időpontban esik egymásnak

Forrás: Thinkstock -
szex hancúr társkereső műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai társkereső weboldal kutatásából kiderült, hogy melyik napon, és melyik napszakban esnek egymásnak a párok. Igen, bármilyen meglepő, igenis létezik a szexnap!

Az amerikai társkereső szerint a párok többsége nagy valószínűséggel szombat este 22:24 körül esik egymásnak. Ez azért sem meglepő, mert ilyenkor jut idő egy kis szórakozásra, belefér egy kellemes mozi, vagy vacsora, utána pedig jöhet az entyem-pentyem, hiszem másnap senkinek sem kell munkába rohannia,

így van idő kipihenni az ágytorna okozta fáradalmakat.

Forrás: Thinkstock

Összegezve, a szombat a legnépszerűbb szex nap, legalábbis a válaszadók 42%-ának erre a napra esett a választása, ellentétben a hétfővel, amire csak 1% szavazott. Az sem okozott meglepetést, hogy 62%-nak a nyár a kedvenc évszaka ebből a szempontból, míg a tél a legkevésbé népszerű.

Csokorba szedtük a legjobb külföldi pucér valóságshow-kathttp://www.life.hu/intim/20160426-csokorba-szedtuk-a-kulfoldi-pucer-adamokat-es-evakat.htmlA Viasat3-on bemutatkozó Ádám keresi Évát valóságshow-ban egy távoli, egzotikus szigeten kell párt találniuk a szereplőknek, ám a hagyományostól kissé eltérően: meztelenül. Ennek apropóján összeszedtük, hogy milyen hasonló sorozatok futottak még a nagyvilágban. Intim--Rihanna és Leonardo Dicaprio ismét együtt vannak?http://www.life.hu/intim/20160422-rihanna-es-dicaprio-egyutt-bulizott-allitolag-csokoloztak-is.htmlÚj fordulatot vett Rihanna és DiCaprio kapcsolata, ugyanis nemrég együtt rázták a Coachella Fesztiválon, de ez még semmi, ugyanis egyesek látták, hogy egy pár csók is elcsattant közöttük. IntimOrigoMariah Carey mellbimbói kiszabadultak - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160422-mariah-carey-mellbimbokat-villantott-parizsban.htmlAz énekesnő párizsi koncertje előtt kápráztatta el közönségét a remek alakjával, és kivillanó mellbimbójával, amikor egy mélyen kivágott fekete ruhában hagyta el a hotelt. Intim--Íme, pár dolog, amit lehet, hogy nem tudtál eddig a G-pontról - 5 pontbanhttp://www.life.hu/intim/20160415-5-dolog-amit-nem-tudtal-a-g-pontrol.htmlA nők G-pontja továbbra is sokak számára rejtély, de szerencsére akad pár lelkes felfedező, akik ezáltal érték el a csúcsot, vagy juttattak oda másokat, és persze azóta is boldogan lengetik a zászlót. Szóval mit érdemes tudni a G-pontról? A következőket biztosan! Intim--Íme, pár dolog, amit lehet, hogy nem tudtál eddig a G-pontról - 5 pontbanhttp://www.life.hu/intim/20160415-5-dolog-amit-nem-tudtal-a-g-pontrol.htmlA nők G-pontja továbbra is sokak számára rejtély, de szerencsére akad pár lelkes felfedező, akik ezáltal érték el a csúcsot, vagy juttattak oda másokat, és persze azóta is boldogan lengetik a zászlót. Szóval mit érdemes tudni a G-pontról? A következőket biztosan! Intim--Az óvszerek ideje lejárt: feltalálták a férfi fogamzásgátlót!http://www.life.hu/intim/20160404-feltalaltak-a-ferfi-fogamzasgatlot.htmlVégre elérkezett a várva várt pillanat, legalábbis a nők részéről: az új férfi fogamzásgátlót a napokban már embereken is tesztelik. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.