Félmeztelenül szelfizett a fegyverével a rendőrnő: kirúgták

Forrás: Facebook / Nidie Garcia -
mell szelfi félmeztelen rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mexikói rendőrnő Nidie Garcia erkölcsi és lelki fájdalomként élte meg a történteket: egy félmeztelen szelfi ugyanis a karrierjébe került. Az egyetlen pozitívum, hogy később rengetegen felkeresték egy esetleges modellszerződés reményében.

Nidie Garcia félmeztelen szelfije az interneten landolt, és innentől nem volt visszaút. A fénykép végül az escobedói rendőrséghez is eljutott, ezért a nőt felfüggesztették, és belső vizsgálatot indítottak ellene, ám Nidie nem várta meg az ügy végét, inkább beadta felmondását.
A kétgyermekes anya később posztolta bocsánatkérését a Facebookra, egyben azt is leszögezte, hogy

nem ő készítette magáról a képet, ő csak modellt állt.

Forrás: Facebook / Nidie Garcia

"Szeretnék elnézést kérni a helyi rendőri erőktől, illetve Escobedo városától az erkölcstelen cselekedet miatt, amit elkövettem. Mivel képtelen lennék feltölteni egy olyan fotót, mint ez, felháborítónak tartom, hogy mekkora károkat okoztak vele a két lányomnak, a férjemnek, a testvéreimnek és az egész családomnak. Ezennel elismerem, hogy nagy hiba volt pózolnom a képhez, de azt kérem, felejtsék el az egészet. Mindez hatalmas erkölcsi és lelki fájdalmat okozott, és szeretném, ha a közösség megbocsátana nekem. Mind emberek vagyunk, és követünk el hibákat"

Ha kíváncsi vagy a képre, akkor itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.