A 90-es éveikben járnak, de továbbra is lelkesen randevúznak

találkozó Randevú vakrandi könyvesbolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaha is úgy érezted, hogy már sohasem talál rád a nagy szerelem, akkor a következő történet biztos, hogy eloszlatja a félelmeidet: a 90-es éveiket taposó Harold Sharlin és Miriam Steiner nemrég találtak egymásra.

A 93 éves Miriam és a 90 éves Harold múlt vasárnap egy vakrandin találkoztak először. A páros egy Washingtoni könyvesbolt kávézójában futott össze Steiner unokájának köszönhetően, aki Harold éttermében pincérkedett, és úgy gondolta, hogy nagypapája tökéletesen passzolna a Miriamhez,

hiszen mindketten özvegyek és egy próbát mindenképpen megér.

Az ötlet bejött, a páros az egész délutánt együtt töltötte, és mindketten a kellemes jelzővel illették egymás társaságát.

"Ez nagyon szokatlan. Mindketten a 90-es éveikben járunk, mindketten rokkantak vagyunk, ezért egyikőnk sem tud vezetni...ez nem könnyű. Ahogy az sem, hogy idősebb fejjel kötünk új kapcsolatokat, de szükségünk van erre" - mesélte lelkesen Miriam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.