6+1 jel, amely szerint menthetetlenül szerelmesek vagytok egymásba

boldogság párkapcsolat szerelem együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Ámor nyila eltalál, annak igen egyértelmű jelei mutatkoznak meg mindkét félnél. Lássuk!

1. Bármikor megnevettet

Azt mondják, ha valaki meg tud minket nevettetni, már fél úton jár a szívünkhöz. Ez hatványozottan igaz, ha az általunk sokra tartott úriemberről van szó.

Forrás: giphy.com

2. Megnyugtat

Egyszerűen bármikor képes vagy elaludni a vállán, biztonságban érzed magad mellette és biztos vagy abban, hogy őszintén imád téged.

3. Boldog reggelek

Minden reggel, amikor kinyitod a szemed és látod őt, arra gondolsz mennyire szerencsés vagy, amiért mellette ébredhetsz. A mosolygós napjaid már biztosan megalapozottak.

Forrás: giphy.com

4. Közös napok

Az első együtt töltött nap után rájössz, hogy mennyire kevés kettőtöknek a 24 óra, ráadásul ennél te jóval több időt töltenél el vele.

5. Hiány

Legyen szó pár óráról, netán napról, egyszerűen nem érzed magad teljesnek, ha nélküle történik veled bármi, visszaszámolod a perceket a találkozótokig. Ő az, akivel meg akarod osztani az élményeidet és vele élnél meg sok közös dolgot. Ez persze kölcsönös a részéről is.

Forrás: giphy.com

6. Észveszejtő együttlétek

A férfi szívéhez a gyomrán és egy másik testrészén keresztül vezet az út. Együtt különleges, talán mindkettőtök számára az eddigieket is felülmúló orgazmusokat éltek át.

+1 Bizalom

Bármikor, bármilyen helyzetben számíthattok egymásra, legyen szó egy kis lelki sérülésről vagy állásod megszűnéséről, mindig támogatjátok egymást.

Ha ezeket tapasztalod, eljött a szakítás ideje

Íme a szakítás időszerűségének csalhatatlan jelei! Ha a felsorolt pontok közül a legtöbbel, esetleg minddel egyetértesz, akkor ideje váltanod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.