Dakota Johnson: "A szürke ötven árnyalata szexjelenetei elég unalmasak"

film forgatás szex szexjelenet Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színésznő nagyon élvezi a film forgatásait, elmondása szerint mégsem tudja teljesen beleélni magát a forró szexjelenetekbe. Ennek oka, hogy szerinte sokszor elég unalmasak az intim pillanatok. 

A 26 éves Dakota Johnson a hírek szerint gond nélkül bevállalta a durvább jeleneteket is, ám egy nemrég vele megjelent interjúban már arról beszélt, hogy néha kissé unta a dolgot. Anastasia Steele és Christian Grey szadomazo kapcsolata jövőre kerül újra a mozikba - írja a Mirror.

Forrás: UIP Dunafilm

"Nem vagyok szégyenlős tipus, ha szexről van szó, de amikor már hét órán keresztül forgatunk kissé kiborulok. Örülök, ha túl vagyunk rajta. A szürke ötven árnyalata szexjelenetei néha elég unalmasak, de én így is élvezem őket" - nyilatkozta a fiatal sztár.

Ő választhatja szét A szürke ötven árnyalata szerelmeseit

Készül A szürke ötven árnyalata folytatása, azaz A sötét ötven árnyalata, ami egy igazán izgalmas szerelmi háromszöggel kecsegtet. Már azt is találgatják, hogy ki állhat majd a szerelmesek közé.
Csalfa nők, hűtlen férfiak? Kiderült, kik lépnek félre gyakrabbanhttp://www.life.hu/intim/20160426-kik-lepnek-felre-gyakrabban-a-nok-vagy-a-ferfiak-kideritettuk-ki-csapodarabb.htmlAz ember a történelem kezdete óta hűtlenkedik, és kb. 3000 évvel később úgy tűnik, a dolgok nem sokat változtak. Elődeinkhez hasonlóan még mindig ugyanúgy sérülékenyek vagyunk, ha párunk máshol keresi a boldogságot. Valmi viszont gyökeresen más lett. Régebben a megcsalás említése tabutémának számított, ám az online társkeresőknek és a nyitottabb szexuális szemléletnek köszönhetően már nem számít annak. Intim--6+1 jel, amely szerint menthetetlenül szerelmesek vagytok egymásbahttp://www.life.hu/intim/20160426-szerelem-a-vegzeted-het-arulkodo-jel-ami-nagy-szerelemre-utal.htmlAmikor Ámor nyila eltalál, annak igen egyértelmű jelei mutatkoznak meg mindkét félnél. Lássuk! Intim--Félmeztelenül szelfizett a fegyverével a rendőrnő: kirúgtákhttp://www.life.hu/intim/20160426-kirugtak-a-rendornot-miutan-felmeztelenul-szelfiztett-a-fegyverevel.htmlA mexikói rendőrnő Nidie Garcia erkölcsi és lelki fájdalomként élte meg a történteket: egy félmeztelen szelfi ugyanis a karrierjébe került. Az egyetlen pozitívum, hogy később rengetegen felkeresték egy esetleges modellszerződés reményében. IntimOrigoKiderült! Ezzel az énekesnővel lépett félre Beyoncé férjehttp://www.life.hu/intim/20160426-beyonce-ferje-jay-z-rita-ora-enekesnovel-csalta-meg-az-enekesnot.htmlA rajongók következtetése szerint jó okunk van gyanakodni arra, hogy Jay Z egy brit énekesnővel szűrte össze a levet. Intim--Gáspár Győző fényűző esküvői fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20160426-gaspar-gyozo-showman-fenyuzo-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlA showman 11 évvel ezelőtt újból feleségül vette Bea asszonyt, és nem is akármilyen helyszínen tartották az esküvőt. Intim--Kiderült! Paul McCartney gruppenszexre izgulthttp://www.life.hu/intim/20160425-paul-mccartney-a-beatles-frontembere-gruppenszexre-izgul-es-volt-hogy-negy-novel-volt-egyszerre.htmlÚjabb Beatles-botránykönyv van a láthatáron, amelyből kiderül, hogy négyes szex és egy szerelemgyerek miatt lett majdnem vége Paul McCartney karrierjének. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.