Plázában követték a pasijával grasszáló, sajtot vásárló Gáspár Evelint

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin -
Gáspár Győző szerelem Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, "az olvasó-riporter" egy XV. kerületi bevásárlóközpont környékén futott bele Győzike lányába, és egy órán át szemmel is tartotta, követte és fotózta őt.

"Egy méregdrága fekete autóval érkeztek, és már akkor kiszúrtam, hogy Evelin vezeti - nyilatkozta nagy büszkén a Bors egyik olvasója, akinek "kitartásáért és fényképeiért természetesen jár a tizenötezer forint".

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

"Ettek a gyorsétteremnél, majd átgurultak a plázához. A hipermarketben találtam rájuk, ott sikerült pár képet csinálnom róluk. Evelyn ki is szúrt, meg is jegyezte hangosan:

Egy huszonöt év körüli, szedett szemöldökű fiú volt Evelin kísérője. Időnként a derekára tette a kezét, a zöldségespultnál néhány másodpercre meg is fogta azt. A boltból a virágoshoz mentek, aztán magukra hagytam őket. Mindenesetre ma már biztos, nem egy dúsgazdag, Michael nevű külföldi férfiért dobog a szíve, mint ahogyan azt az apja, Győzike hangoztatta hónapokig" - tette hozzá a jól informált ol­vasó.

A lap telefonon érte el Gáspár Evelint, aki már meg sem lepődött a híváson.

"Észrevettem őt" - mondta beletörődően Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.