Diana hercegnő újabb titka: Teniszcsillaggal csalta Károlyt?

tenisz Slobodan Živojinović megcsalás Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Slobodan Zivojinovic egykori sportoló azt állítja, hogy kapcsolata volt a hercegnővel, miközben ő Károly házastársa volt.

Az 52 éves teniszező néhány napja állt elő a történettel. Azt állítja, hogy Dianával nagyon közeli kapcsolatba kerültek a 80-as években, miután a hercegnő többször is megnézte őt játszani Wimbledonban.

Forrás: AFP

Az első beszélgetésük során Diana a teniszről kérdezte a férfit, ezt követően kezdtek találkozgatni, miközben Diana Károly herceg felesége volt, és a sportolónak is volt menyasszonya.

Forrás: Wikipédia

Ő egy csodálatos nő volt. Vele mindent meg tudtam beszélni, még az egyszerű dolgok is lenyűgözővé váltak. Nem akarok minden részletet kibeszélni most, hogy ő már nincs köztünk. Annyit mondhatok, nagyon jó érzés volt, hogy megnézte a mérkőzéseimet, és támogatott” - idézte Slobodan Živojinović szavait a Daily Mail.

"Ha már úgyis áll, miért ne lehetne kihasználni?" - Ez a férfiak kedvenc szexidőpontjahttp://www.life.hu/intim/20160428-reggel-delben-este-mikor-jo-szexelni-ferfiak-mondjak-el-velemenyuket.htmlReggeli hancúr, vagy esti összebújás, esetleg egy napközbeni légyott? Mindenkinek megvannak a kedvenc időszakai a szexre, és nem árt, ha ezt sikerül összehangolni a partnerünkkel is. Megkérdeztünk néhány férfiút, ők hogy állnak ezzel a kérdéssel? IntimThinkstockA randizás kudarca, hogy férfias nők és csajos pasik kergetik egymásthttp://www.life.hu/intim/20160428-vedd-eszre-hogy-mar-reges-regen-veget-ert-a-parkapcsolatod-szakits-inkabb.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Mikor lettek a nőkből férfiak, a pasikból meg csajok? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. Intim--Ez már a vége? Beyoncé és Jay-Z sem hordja a jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/intim/20160429-lehet-hogy-mar-a-valast-fontolgatjak-beyonce-es-jay-z-ujjarol-is-eltunt-a-jegygyuru.htmlHova tűnt Beyoncé és Jay-Z jegygyűrűje? Az biztos, hogy egy ideje egyikük sem hordja...Vajon köze lehet mindehhez Beyoncé nemrég megjelent albumának, a Lemonade-nek, ami a botrányoktól hangos házasságukat dolgozta fel? Intim--Két éven át gyűjtött rá, és 7 milliót költött a legemlékezetesebb eljegyzésre egy férfihttp://www.life.hu/intim/20160429-gareth-billinghurst-ket-even-at-gyujtott-a-vilag-legemlekezetesebb-eljegyzesere.htmlElképesztően romantikus módját választotta Gareth Billinghurst annak, hogy feltegye a nagy kérdést barátnőjének. Évekig tervezett és spórolt, mire végül sikerült véghezvinni a megható lánykérést. IntimOrigo5 éve csattant el az évszázad legjobban várt hitvesi csókjahttp://www.life.hu/intim/20160429-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-5-eves-hazassagi-evfordulojukat-unneplik.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg április 29-én ünnepli 5 éves házassági évfordulóját. Intim--Nem is akkor szakított Chris Martin és Gwyneth Paltrow, amikor bejelentettékhttp://www.life.hu/intim/20160429-chris-martin-es-gwyneth-paltrow-nem-akkor-valtak-el-amikor-bejelentettek-a-nyilvanossagnak.htmlA házaspár körül soha nem volt túl nagy botrány, nevelgették gyermekeiket és látszólag harmóniában éltek. Ezért aztán mindenkit meglepett, amikor bejelentették válásukat, most pedig kiderült, hogy az egész jóval korábban megtörtént már. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.