Kim Basinger újabb részleteket árult el válásáról

Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures/© Universal Pictures -
titok Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Kim Basinger és Alec Baldwin. A sztárpár több, mint 10 évet töltött együtt, majd a válás mellett döntöttek.

Kim Basinger és Alec Baldwin közös filmjük, a Fogd a nőt és fuss!forgatásán ismerkedtek meg 1990-ben, és három év múlva össze is házasodtak. 2002-re viszonyuk elváltak, mert megromlott a kapcsolatuk.

Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures/© Universal Pictures

A The Edit magazinnak így nyilatkozott a most 62 éves színésznő: „A Fogd a nőt és fuss! forgatása előtt sokáig vacilláltam, hogy ne az Egy ágyban az ellenséggel-t válasszam-e inkább helyette, mert annak is felajánlották a női főszerepét. Hát nem vicces? A filmet visszautasítottam, az életben azonban később valóban egy ágyban aludtam az ellenséggel."

Nem volt egyszerű a gyermekelhelyezés a pár esetében. A színésznő a magazinnak így mesélt róla: „A válás mindig nehéz a gyereknek, függetlenül attól, a felek hogy kezelik. A mi válásunk ráadásul túlságosan nyilvánosan és mocskosan zajlott. Szóval Irelandet meglehetősen rendhagyó módon neveltem fel. Csak azt akartam, hogy szabad legyen. Ha azt akarta, hogy átjöjjenek a barátai, és hadd firkálják össze tollal a falat, megengedtem neki. Azt akartam, hogy a gyerekkora tele legyen szeretettel, vidámsággal, kisállatokkal és barátokkal."

Végre! Gáspár Evelin és szerelme közös fotónhttp://www.life.hu/intim/20160502-gaspar-evelin-es-szerelme-kozos-foton.htmlRégóta vágyik rá a fél ország, hogy láthassa Gáspár Evelin udvarlóját. Most eljött a pillanat.IntimOrigo"Reménykedtem, hogy leszbikus vagyok" - A pucér valóságshow üdvöskéje vallotthttp://www.life.hu/intim/20160501-kloe-az-adam-keresi-evat-musor-pucer-sztarja-nyilatkozott.htmlKloé az Ádám keresi Évát meztelen párkeresőben látható, korábban olasz tévéshow-kban szerepelt, még egy valóságshow-t is megnyert. Az Origónak kapcsolatairól mesélt még a szigetre való utazás előtt. Intim--Annyira cuki! Hajdú Dávidka óriási sikert aratott a májusfájávalhttp://www.life.hu/intim/20160501-hajdu-peter-es-sarka-kata-kisfia-ugy-udvarol-mint-egy-igazi-uriember.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kisfia, Dávidka már most úgy udvarol, mint egy igazi úriember. Családja segítségével az éj leple alatt lepte meg szerelmét.Intim--Sokk! A férfi, aki megölte a nőt, majd tovább szexelt a holttesttelhttp://www.life.hu/intim/20160501-a-ferfi-aki-megolte-a-not-majd-tovabb-szexelt-a-holttesttel.htmlAktus közben végezte ki áldozatát a brutális szexuális ragadozó. Ami azonban még sokkolóbb, a nő halála egy cseppet sem lohasztotta le a nemi vágyát. IntimThinkstockÍgy élvezi a szombati napsugarakat Sarka Katahttp://www.life.hu/intim/20160430-sarka-kata-a-life-hu-sztarszerzoje-nagyon-elvezi-a-szombatot-es-a-napsutest.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzőjének is kijár a pihenés egy hosszú, melós hét után. Intim--Diana hercegnő újabb titka: Teniszcsillaggal csalta Károlyt?http://www.life.hu/intim/20160429-diana-hercegno-ujabb-titka-derult-ki-teniszcsillaggal-csalhatta-karolyt.htmlSlobodan Zivojinovic egykori sportoló azt állítja, hogy kapcsolata volt a hercegnővel, miközben ő Károly házastársa volt. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.