3 dolog, ami mindent pasit szakításra ösztönöz

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat szex hiszti szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfit nem csak megszerezni kell, hanem megtartani is. Néhány nőnek ez nehézséget jelent, de sosem tudják pontosan, mi is volt a probléma. Eláruljuk, hogy miket mellőzz egy kapcsolat alatt. 

Féltékenység

A zöld szemű szörny. Ki ne ismerné az érzést, amikor elönt minket a méreg egy csinosabb nő láttán? Ne kreálj magadban harmadik felet, ne szimatolj, vagy kutass a telefonjában. Bízz a párodban, és önmagadban, mert rövid időn belül szakítás lehet a vége.

Ne csüngj a nyakában!

Miért akarsz állandóan a sarkában lenni? Te sem örülnél neki, ha valaki "folytogatna" a szerelmével. Nyugodtan engedd el, ha pasis estére vágyik. Így sokkal jobban fog becsülni téged!

Ne oktasd ki

"Én jobban tudom, világos?" - ismerős mondat? Rossz taktika. Ezzel csak azt fejezed ki, hogy neked nincs szükséged az ő véleményére, így az nem is érdekel téged. A vitázást ne arra használd, hogy kiéld a színészi képességeidet! A szerelemben egyenlő felek vagytok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.