Első éjszaka az új pasiddal: Elképzelés és a valóság!

párkapcsolat szex randi pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új párkapcsolat a láthatáron? Épp az első, romantikus estére készülsz, amikor minden álmod valóra válik? Lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Nézzük, mire is kell majd számítanod. 

Elképzelés: Átmész hozzá, és csodás rend fogad. Gyertyák mindenhol, persze a behűtött pezsgőt se felejtsük el.

Valóság: Bár tudta, hogy ma nála töltöd az éjszakát, a rendrakásról "elfeledkezett". Egy koszos póló itt, egy üres kajásdoboz ott. Ha ettől még nem illant el a lelkesedés, jön a következő "pofon".

Elképzelés: Végre az ágyon vagytok. Lassan csókolózni kezdtek, a ruhák is lekerülnek rólatok. Minden szuperül alakul.

Valóság: Mindketten annyira zavarban vagytok, hogy összekoccan a fejetek és a fogatok a csóknál. Türelmetlenek lesztek, így inkább a gyors ruhalerángatás mellett döntötök.

Mi a megoldás?

Csak semmi pánik! Ne tervezz előre semmit, akkor nem lesz miben csalódni. Csak lazán reagálj a dolgokra és a lényeg, hogy érezd jól magad.

Amilyen az ajkad, olyan vagy a szexben!

Ahogy a pasiknak a hüvelykujja és az orra árulkodik állítólag a méreteikről, úgy a csajoknak az ajka mesél a szexualitásról. Orális szex, kicsit másképp.
Klárika titokban ment hozzá másodjára Kordáhozhttp://www.life.hu/intim/20160512-balazs-klari-es-korda-gyorgy-titokban-ujra-osszehazasodtak.htmlTöbb mint 3 évtized után mondták ki egymásnak ismét a boldogító igent. A ceremónián mindössze ötvenen voltak jelen. IntimOrigoÍme, a bizonyíték: Orlando Bloom és Selena Gomez között több van, mint barátsághttp://www.life.hu/intim/20160511-orlando-bloom-szinesz-es-selena-gomez-enekesno.htmlA 23 éves énekesnőt A Gyűrűk Ura sztárjának karjaiban kapták lencsevégre. Na de mi van a színész állítólagos barátnőjével, Katy Perryvel? IntimOrigoJay Z kétségbeesetten próbálja megmenteni a házasságáthttp://www.life.hu/intim/20160510-jay-z-es-beyonce-hazassaga-romokban-a-rapper-igy-probalja-megmenteni.htmlMióta megjelent Beyoncé legújabb albumának teasere, azóta még nagyobb baj van a sztárpár háza táján. A rapper azonban még nem kész végleg elengedni feleségét. Intim--Ez a perverz bugyitolvaj akár egy kisebb fehérnemű üzletet is nyithatnahttp://www.life.hu/intim/20160510-ez-a-perverz-fehernemu-tolvaj-akar-egy-kisebb-uzletet-is-nyithatna.htmlEgy japán férfi a szomszédja ruhaszárító állványáról lopott el 12 darab női fehérneműt, de lebukott. A rendőrök házkutatást is tartottak nála, és szégyen, vagy sem, de több női bugyija és melltartója volt, mint a szerkesztőségünkben ülőknek összesen. A kollekciója közel 200 darabból állt. IntimThinkstock5 vélemény férfiaktól az első nagy szerelemről http://www.life.hu/intim/20160509-ferfiak-meselnek-az-elso-nagy-kapcsolatukrol-oszinte-pasivelemenyek-szerelem.htmlEgy ember első hosszabb kapcsolata nagyban befolyásolja a további párkapcsolatait. Erről árulkodnak azok a gondolatok is, melyeket férfiak írtak ki magukból az interneten. Intim--Hoppá! Katus Attila megmutatta 20 évvel fiatalabb barátnőjéthttp://www.life.hu/intim/20160509-katus-attila-europa-bajnok-aerobikos-szemelyi-edzo-megmutatat-20-evvel-fiatalabb-baratnojet-kirat.htmlA korábbi világ- és Európa-bajnok aerobikos, személyi edző a TV2 Drágám, add az életed! című műsorában mutatta meg csinos szerelmét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.