A 18 éves Kylie Jenner attól fél, hogy kiszivárog a házi pornóvideója

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
szexvideó Kim Kardashian Kendall Jenner Kylie Jenner pornófelvétel valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony: a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagja a hírek szerint attól retteg, hogy illetéktelen kezekbe kerül a volt barátjával együtt készített pornófelvételük.

Egy 18 éves lány sok dolog miatt aggódhat, de a pasijával együtt készített házi pornóvideója miatt a leginkább - legalábbis Kylie Jenner esetében.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A tinédzserkorú valóságshow-sztár, aki nemrég szakított pasijával, a rapper Tygával, a hírek szerint nagyon kiakadt, amikor megtudta, hogy exe hivatalos oldalán néhány másodperc erejéig elérhetővé vált a közös szexvideójuk. Igaz, utána gyorsan le is került. Kylie nővére, Kim Kardashian hírnevét éppen egy ilyen házi pornófelvétel hozta el 2003-ban, amelyet az énekes Raj J-vel együtt készítettek.

Újabb részletek derültek ki Céline Dion és haldokló férje utolsó pillanatairólhttp://www.life.hu/intim/20160519-celine-dion-enekesno-es-ferje-rene-angelil-utolso-napjairol-ujabb-reszletek-derultek-ki.htmlTúlélni a lehetetlent: őszintén vallott férje, René Angélil utolsó napjairól a világhírű énekesnő. Intim--Nem bír magával! Újabb merész fotón meztelenkedik Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/intim/20160519-emily-ratajkowski-modell-meztelen-mellekkel-az-es-magazinban.htmlA tökéletes alakjáról és pucér képeiről híres modell-színésznőt az ES magazin fotózta meglehetősen szellős öltözékben. Intim--Másik férfi oldalán sétálgatott David Bowie özvegyehttp://www.life.hu/intim/20160505-david-bowie-ozvegye-iman-abdulmajid-modell-masik-ferfi-oldalan-setalgatott.htmlIman Abdulmajid egykori modellt New York utcáin kapták lencsevégre egy fiatal férfi társaságában. Intim--Őszintén beszélt nevelt lányával kötött, 19 éve tartó házasságáról Woody Allenhttp://www.life.hu/intim/20160505-woody-allen-szinesz-rendezo-19-eve-tarto-hazassagarol-beszelt.htmlAz Oscar-díjas író és rendező szerint felesége, Soon-Yi Previn adja az ő életörömét, és ő maga is rengeteget segített neki abban, hogy jobbá tegye az életét. Intim--Nincs szexisebb Alessandra Ambrosiónál - Dögös fotó!http://www.life.hu/intim/20160505-alessandra-ambrosio-modell-szexis-kepet-osztott-meg-magarol.htmlAz egykori Victoria's Secret modell tengerparti fotózásáról tudósított követőinek Instagramon-oldalán. IntimOrigo5 dolog, amit minden pasinak azonnal abba kell hagynia az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160503-5-dolog-ami-tilos-a-pasiknak-szex-kozben.htmlAmi az egyiknek izgató, az a másiknak vágyölő. A Life.hu összegyűjtötte azt az 5 dolgot, amelyeket jobb, ha minden férfi észben tart, mielőtt szexre kerülne sor. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.