A világ legundorítóbb eljegyzése: így tervezi megkérni proktológus barátnője kezét egy férfi

eljegyzés barátnő prosztata lánykérés proktológus gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi történet főszereplőjének kreativitása határtalan: elképesztő, milyen módon tervezi megkérni az orvosként dolgozó hölgy kezét ez a férfi!

Az egész világháló arról a férfiról, és az általa megosztott képről beszél, amelyen az úr azt részletezi, hogyan fogja elrejteni proktológus barátnője elől a gyűrűt.

Megkérem a proktológus barátnőm kezét, remélem, elsőre megtalálja! Majd sok vizet iszom, így sokat fogok pisilni, és gyanút fog, hogy valami nem stimmel. Fájdalomra panaszkodom majd, és akkor neki meg kell vizsgálnia a prosztatámat.

Ilyen a tökéletes eljegyzés

Talán sok férfi fejében motoszkál így Valentin-nap alkalmával a kérdés, hogy hogyan is kellene megkérni szívük választottjának kezét. Egy felmérés most segít kiválasztani a megfelelő körülményeket. Kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.