Karda Bea férje: “Arra sem lenne időnk, hogy elhagyjuk egymást, a válásra meg főleg”

Forrás: Viasat3 -
Karda Bea házasság kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Bea és férje is biztosak abban, hogy egymás mellett akarnak megöregedni. Ötvenen túl kötöttek házasságot, mivel az énekesnőnek nagy vágya volt a lakodalom, férje pedig boldogan adta meg ezt az örömet számára.

Internetes társkereső oldalon ismerkedett meg Karda Bea és párja, László több mint 6 évvel ezelőtt. Kapcsolatukról az énekesnő is megható szavakkal nyilatkozott korábban, nagyon harmonikus a viszonyuk civil szerelmével. A legnagyobb titokban álltak oltár elé a legjobb barátok körében.

Forrás: Viasat3

“Tudom, hogy a nejemnek milyen rossz emlékei vannak vannak az első házasságáról, ezért is

szerettem volna megadni neki egy olyan lakodalmat, amire mindig is vágyott”

- mondta Karda Bea férje. Hozzátette, az számára is élete legjobb napja volt. Mindketten tudják, hogy együtt akarnak megöregedni.

Nyugodj meg Cicám, nekünk már arra sem lenne időnk, hogy elhagyjuk egymást, a válásra meg főleg”

Ha nem az a sorsom, hiába regisztrálok 83 társkeresőre...http://www.life.hu/intim/20160525-ha-nem-az-a-sorsom-hiaba-regisztralok-83-tarskeresore.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. IntimOrigoA világ legundorítóbb eljegyzése: így tervezi megkérni proktológus barátnője kezét egy férfihttp://www.life.hu/intim/20160527-egy-ferfi-a-prosztatajaba-rejtette-el-a-jegygyurut-proktologus-baratnojenek-lanykereskor.htmlAz alábbi történet főszereplőjének kreativitása határtalan: elképesztő, milyen módon tervezi megkérni az orvosként dolgozó hölgy kezét ez a férfi! Intim--3 lefekvés előtti dolog, ami felerősíti a szerelmet http://www.life.hu/intim/20160526-igy-tartsd-meg-hosszutavon-a-parod-tippek-hogy-felerosodjon-a-szerelem.htmlAz alábbi szokások betartásával garantált, hogy hosszú ideig egy pár maradtok. Érdemes beiktatni őket lefekvés előtt, hiszen így nemcsak a reggel, de minden egyes nap szebb lesz! IntimOrigoMinek ide melltartó? Meztelen cicikkel sétálgatott Rihannahttp://www.life.hu/intim/20160526-rihanna-enekesno-melltarto-nelkul-setalgatott-new-yorkban.htmlMár meg sem lepődünk: a barbadosi énekesnő cicifix nélkül, áttetsző ruhában sétáltatta meg kebleit New York városában. Intim--Kisokos szingliknek: mit ne csinálj az első randi előtt, közben és utánhttp://www.life.hu/intim/20160526-igy-veszithetsz-el-egy-pasit-mar-az-elso-randi-utan.htmlMindenki ismeri az első randik tízparancsolatának legfontosabb pontjait: öltözzön megfelelően, ne késsen, legyen kedves és udvarias, ne csak magáról beszéljen... Egy magyar randioldal 687 szingli segítségével, három lépésben vizsgálta, hogy hogyan fulladhat kudarcba az első randevú. Intim--Sophie Turner szívesen bevállalna pár leszbikus jelenetet a Trónok harcában http://www.life.hu/intim/20160526-sophie-turner-tronok-harca-leszbikus-jeleneteben-jatszana-stark-lany-szerelmi-elete.htmlA Sansa Starkot alakító színésznő szerint Joffrey-val és Ramsay-vel való kalandjait követően karaktere csalódott a férfiakban, így szívesen terelné más irányba a fiatal lány szerelmi életét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.