Berki Krisztián megfutamodott a lánykéréstől?

esküvő Hódi Pamela TV2 eljegyzés leánykérés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja egy ideje készül már a lánykérésre, egy csodás nap után ott lett volna a tökéletes pillanat a tatai tónál a naplementében, ám végül mégsem tette fel a nagy kérdést Pamelának.

Pamelának ismét csalódnia kellett, hiszen hiába a romantikus hangulat, a furcsa mozdulatok, Krisztián ismét nem rukkolt elő a nagy kérdéssel.

„Bennem folyamatosan vannak kérdőjelek, és ezek nem az esküvő, az eljegyzés, a párkapcsolatom miatt vannak. Fontos, hogy megtaláljam azt a boldogságot, amiért itt vagyunk" – magyarázkodott Krisztián, aki végül annyit mondott Pamelának, hogy így kerek az élete, ahogy van.

Amy Schumer mindenkinek megmutatta punciját - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160603-amy-schumer-szineszno-komikus-bugyi-nelkul-felmeztelenul-kampanyol-a-fegyverbiztonsagert.htmlA színésznő-komikus arra kérte követőit, viseljenek narancssárgát a Nemzeti Fegyverbiztonsági Napon - mindezt pedig bugyi nélkül tette.IntimOrigoPasik mondták: ezeken agyalnak orgazmus közbenhttp://www.life.hu/intim/20160603-ezeken-agyalnak-a-ferfiak-orgazmus-kozben.htmlVajon mire gondolnak a pasik orgazmus közben? Tesszük fel a kérdést gyakran szex után, vagy közben. Akkor most figyelj, mert néhány srác őszintén elmesélte, miken agyalnak, amikor a csúcsra jutnak! IntimOrigoMüller Attila extrém esküvőn vette el Larion Zoét - Fotók!http://www.life.hu/intim/20160602-muller-attila-musorvezeto-extrem-eskuvon-vette-el-kedveset-larion-zoet-a-viasat3-negy-eskuvo.htmlSzokatlan esküvőn kelt egybe a műsorvezető és kedvese, Zoé. Két és fél évnyi boldog együttlét után meglepő jelmezekben, hatalmas vendégsereg előtt mondták ki egymásnak a boldogító – cérnahangú – igent. Intim--Új sztárpár? Khloé Kardashian összemelegedett egy NFL-sztárralhttp://www.life.hu/intim/20160601-khloe-kardashian-lamar-odom-utan-egy-8-evvel-fiatalabb-nfl-sztarral-melegedett-ossze-odell-beckham.htmlNem olyan rég jelentette be a valóságshow-sztár, hogy Lamra Odommal elváltak útjaik. A 31 éves celeb máris talált egy másik sportolót az életébe, egy 23 éves amerikaifutball-játékost. Intim--Válságban van Katalin hercegné és Vilmos herceg házassága?http://www.life.hu/intim/20160601-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-hazassaga-valsagban-van.htmlA hercegi pár a hírek szerint párterápiára jár, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat. Intim--6 kínos szakítós sztorihttp://www.life.hu/intim/20160601-kinos-szakitasok-nem-hetkoznapi-modon-eltek-at-egyesek-a-kinos-szitut.htmlA Cosmopolitan oldalán néhány olvasó megosztotta a saját – olykor teljesen érthetetlen – szakítási sztoriját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.