3 titkos erogén zóna, melyek érintésével megőrjítheted a pasid

Forrás: Dreamstime -
csók párkapcsolat szex szerelem erogén zóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd extrán kényeztetni a párodat? Tudod, hol kell simogatnod, csókolnod ahhoz, hogy mindent felemésztő vágy törjön rá? Segítünk az esti menet előtt. 

Játék az ujjakkal

Szereted a zenét? Tudsz zongorázni? Annyi muzikalitás bizonyára beléd is szorult, hogy végigzongorázz a kedvesed bordáin, először lefelé, majd felfelé, csak az ujjbegyeidet használva. Imádni fogja a gyengéd mozdulatokat!

Nyak

A pasik egyik legérzékenyebb pontja a nyakuk. Ha finoman végigsimítasz az ádámcsutkáján, ha masszírozó mozdulatokkal kezelésbe veszed a tarkóját, ha gyengéden megharapdálod vagy végigcsókolod a nyak oldalát, a kedvesed teste tiszta libabőrös lesz.

Arc

Már egy puszival is sugallhatod a pasinak, hogy tetszik neked, ha a felszínes cuppantás helyett szinte csak rálehelsz az arcára, hiszen egy jelentőségteljes csók többet mond ezer szónál. Használd a fantáziádat, erről szól a csábítás művészete!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.