Saját pasiját szoptatja a nő, már ez a foglalkozása is!

Forrás: Facebook/Jennifer Mulford -
szoptatás férfi felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az atlantai Jennifer Mulford tudta, hogy milyen érzés kisbabát szoptatni, hiszen neki is van már egy lánya, aki már 20 éves. Ő azonban át akarta élni ugyanazt az élményt egy felnőttel.

Rengetegszer olvasott a felnőtt szoptatásról Jennifer Mulford, ezért eldöntötte, ő i s ki akarja próbálni. Különböző fórumokon keresgélt partnert a bizarr ötletéhez, de nem igazán talált megfelelő személyt.

Jennifer Mulford Forrás: Facebook/Jennifer Mulford

Azonban egy gyerekkori szerelmében megtalálta a tökéletes partnert. A 36 éves testépítő Brad ugyanis arról mesélt neki, hogy mindig is a nagy mellek megszállottja volt. “Ez volt a tökéletes alkalom, hogy beszámoljak neki az ötletemről” - mondta Jennifer. Szerencséjére Brad egyből nyitott volt a bizarr tervre.

Jennifer és Brad Forrás: Jennifer Mulford

Mivel Jennifer 20 éve nem szoptatott, be kellett csapnia a testét, így kétóránként megszoptatja barátját, és különböző pirulákat is szed, hogy beinduljon a teje.

A pornósok legdurvább történetei után másként nézel a felnőttfilmekrehttp://www.life.hu/intim/20160609-a-pornosok-legdurvabb-tortenetei-utan-maskent-nezel-a-felnottfilmekre.htmlSokat próbált felnőttfilmes sztárok osztották meg legdurvább, vagy éppen leggusztustalanabb élményüket. Ezeket nem látni az elkészült ”művekben”, de biztos, hogy az egész iparra másként tekintünk a történetek után. IntimOrigoAz étteremben esett egymásnak egy pár - Mindenki végignézte, ahogy szexeltekhttp://www.life.hu/intim/20160609-mindenki-vegignezte-az-etteremben-egymasnak-eso-par-szexeleset.htmlA férfi és a nő azt gondolták, kellőképp megvédi őket a kíváncsi tekintetek elől az étterem üvegfala. Nagyot tévedtek. Intim--Gyermekre vágyik Steiner Kristófhttp://www.life.hu/intim/20160609-steiner-kristof-musorvezeto-es-iro-valasa-utan-is-vagyik-egy-gyermekre.htmlA VIVA tévé egykori műsorvezetőjének nemrég ért véget közel tíz évig tartó házassága. Steiner Kristóf nemrég őszintén beszélt arról, hogy ennek ellenére sem adta fel álmát, hogy gyereket vállaljon. Intim--Nősül Nagy Feró kisebbik fiahttp://www.life.hu/intim/20160609-nagy-fero-rocker-kisebbik-fia-hunor-nosul.htmlA rocker nagyobbik fia hamarosan édesapa lesz, kisebbik fia, Hunor pedig jövő áprilisban vezeti oltár elé szerelmét, Dorinát. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoJohnny Depp felesége, Amber Heard bántalmazta az exéthttp://www.life.hu/intim/20160608-johnny-depp-felesege-bantalmazta-az-exet.htmlAmber Heard azzal vádolja Johnny Deppet, hogy többször megütötte, ám most egy meglepő titok derült ki a múltjáról... Intim--Harry herceg tényleg összeszűrte a levet Ellie Goulding énekesnővel?http://www.life.hu/intim/20160608-ellie-goulding-enekesno-allitolag-harry-herceggel-kavar.htmlEgyütt látták a párost egy lovaspóló versenyen, azóta pedig szárnyra kaptak a pletykák. Állítólag nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.