Szexbotrányba keveredett a spanyolok sztárkapusa

Forrás: NurPhoto/Jose Miguel Fernandez/NurPhoto/Jose Miguel Fernandez -
szexbotrány foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bajba került a spanyolok válogatott kapusa.

A legfrissebb értesülések szerint David de Gea, a spanyol válogatott kapusa egy ismert pornófilmrendezővel két nőt prostitúcióra kényszerített. Egy nő tanúvallomása szerint De Gea és a Torbe nevű felnőttfilmrendező arra kényszerítette őt és egy másik nőt, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek az Athletic Bilbao két játékosával, akik közül az egyik Iker Muniain. A kapus tagadja a vádat.

Forrás: NurPhoto/Jose Miguel Fernandez/NurPhoto/Jose Miguel Fernandez

Torbe-ot idén áprilisban letartóztatták, ugyanis kiderült, prostitúciós hálózatot tart fenn, amelynek fiatal lányok is a tagjai.

Az Eldiario.es szerint a rendőröknek vallomást tevő áldozat és egy másik nő a hotelben találkozott a két futballistával, ahol arra kényszerítették őket, hogy "mindent tegyenek meg, amit kérnek tőlük". Egyúttal figyelmeztették a nőket, hogy ne mondják el senkinek a történteket. Cserébe pénzt is ígértek nekik, de ezt sohasem kapták meg.

Manchester United-kapus ügyvédje szerint

De Gea továbbra is az Eb-részvételre koncentrál.

A focista ügynöke nem kívánta kommentálni a híreket, a kapus azonban később mindent cáfolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.