55 éves nő keres férfiakat, akik döngetik, miközben a férje a foci-Eb-t nézi

Forrás: giphy.com -
foci EB 2016 foci EB szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A foci-Eb idején is kényeztetésre vágyik az 55 éves Stacey, ám futballőrült férje, Seymour a kontinensviadal meccseit nézi.

Az egyik angol, szexpartnert kereső oldalon Vixen fantázianév alatt egy nő az Eb nyitómeccsének idejére keresett magának ágyast. Akkor az angol–orosz idejére már talált magának, csak a nyitón nem melegítette még senki az ágyát.

Forrás: giphy.com

A hirdetése így szólt:

Úgy tudni, a hirdetés egy hírhedt swingeroldalon érhető el, ahol a nő a bemutatkozásában azt írja, hogy hozzá hasonlóan a férje is swinger, vagyis mindketten szeretik a párcserét. A hozzászólók szerint Stacey-ben senki sem fog csalódni, hiszen nagyszerű teste van, szexin öltözködik, szóval aki elmegy hozzá, boldogan távozik. És szereti, ha vendégei egy üveg vodkával állítanak be hozzá - írja a Buzz értesülései alapján a Bors.

Az angol futballszurkolók figyelmét állítólag felhívták a torna előtt, hogy tartsák a szemüket a barátnőiken, mert a nyáron sok lehet a megcsalás.

Nézd meg, milyen szexi masszázst kap a pucér társkereső kiterített macsója: Videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20160611-adam-keresi-evat-pucer-tarskereso-utolso-adasaban-is-durva-dolgok-lesznek.htmlMár csak egy Ádám keresi Éváját, hangzik a pucér társkereső műsor utolsó adásának előzetesében. De vajon ki lesz a dögös macsó párja?IntimFehérjék és gének: így befolyásolja az ondó a női viselkedést (18+)http://www.life.hu/intim/20160611-az-ondo-szabalyozza-a-nok-viselkedeset-segithet-a-depresszio-elleni-kuzdelemben.htmlElőször azt hallhattuk, hogy az ondó talán segíthet a depresszió elleni küzdelemben, most pedig arról számoltak be a kutatók, hogy a férfiondó más módokon is befolyásolhatja a nők génjeit és viselkedését. IntimOrigoA férfiak negyede színleli az orgazmust: Íme az okok (18+)http://www.life.hu/intim/20160611-nem-csak-a-nok-szinlelik-az-orgazmust-a-ferfiak-is-szoktak.htmlA nők többsége képes arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő nyögésekkel álcázza, hogy nem élvezett el, de a férfiak esetében egyértelműbb jele van az orgazmusnak. Ennek ellenére mégis számos férfi létezik, akik gyakran játsszák el a kéjérzés legmagasabb fokát.IntimOrigoNem semmi! Palvin Barbarát óriási megtiszteltetés értehttp://www.life.hu/intim/20160611-palvin-barbarat-az-ev-ujoncanak-valasztottak-a-furdoruhas-sports-illustratedben.htmlA Sports Illustrated olvasói 2011 óta voksolhatnak arról, ki legyen Az Év Újonca. Ezzel a címmel eddig olyan modellek dicsekedhetnek, mint a kebelcsoda, Kate Upton, Chrissy Teigen, vagy épp Adam Levine egykori exe, Nina Agdal. Most pedig Barbit választották.IntimOrigoA fétisek és titkos vágyak mennyországa: a pornófesztivál, ahol minden valóra válhathttp://www.life.hu/intim/20160610-pornofesztival-a-fetisek-es-titkos-vagyak-mennyorszaga-a-hely-ahol-minden-vagy-valora-valhat.htmlNincs olyan vágyálom, amit ezen a szexpartin titokban kellene tartani. Dominaszerelésben, vagy akár egy nyakörvben is megjelenhet az, aki felfokozott izgalomra vágyik. IntimOrigoOkunk van feltételezni, hogy ezen képen a Bódi Sylvi teljesen meztelen: fotó!http://www.life.hu/intim/20160611-bodi-sylvi-modell-felul-meztelen-kepet-toltott-fel-nyilvanos-instagram-oldalara.htmlMeglepő fényképet tett közzé nyilvános Instagram-oldalán Bódi Sylvie. Nem lehetünk ugyanis biztosak abban, hogy a modell visel valamit a testén... IntimOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.