A pornófilmek világában is történnek meglepő esetek, amelyek az operatőröket, rendezőket és producereket is meglepik. A kulisszatitkok tudója mesélt nekünk a kutyás lányról, a kaki-pisi forgatás trükkjeiről és lélegzetelállító szadomazóról. 

G. Attila gyártásvezető több mint tíz éven át dolgozott neves hazai és külföldi felnőttfilmeket gyártó producerekkel. Régebben már megosztott velünk érdekesebbnél érdekesebb történeteket, a szereplőválogatásokról, extrém forgatási helyszínektől, trükkökről és tikokról a forgatásokon, ezért gondoltuk, ismét faggatjuk egy kicsit. A gyártásvezető ezúttal arról mesél a Life.hu olvasóinak, melyek voltak azok az extrém esetek, amelyektől még a stábtagok lélegzete is elállt. 

Forrás: Dreamstime

„Néhányszor érkezett olyan megrendelés, hogy kaki-pisi szexet szeretett volna forgatni egy producer. Ehhez komoly szervezésre volt szükség, hiszen speciális szereplőkre, eszközökre volt szükségünk. Bevallom, ezekben az esetekben egy ismerős operatőr segítségét kértem, aki hozott olyan szereplőket, akik tudták, hogyan kell ilyenkor étkezni, hogy jöjjön, aminek jönnie kell” – kezdte a gyártásvezető, aki hamar szembesült a különleges trükkökkel. 

„A szereplők és a stábtagok legyártottak csokoládéból, sűrített tejből olyan állagú, fekáliának kinéző dolgot, amit használni lehetett a forgatáson, de volt, aki tudott produkálni saját végterméket. A kevésbé ügyes szereplők pedig a popsiba betöltötték a csoki-sűrített tej keveréket.  Megfigyeltem, hogy akik ilyen filmeket vállalnak, kifejezetten élvezik ezt a fajta szexuális játékot, nincsenek megijedve tőle. A pisis filmeknél a szereplők évezték, hogy a szájukba, arcukba pisil a lány, látszott, hogy odavannak az élményért.  Ezeken a forgatásokon az volt a technika, hogy a lányok sok vizet ittak, és amikor pisiltek, a végén egy picit vissza kellett tartani, ennek köszönhetően könnyebben jött legközelebb az inger. A lány ahányszor tudott pisilni, annyiszor ezer forintot kapott, mert itt sem volt szex. Viszont érdekesség, hogy nem fizetik meg ezeket a szereplőket jobban, mint azokat, akik szolidabb filmekben szerepelnek, mert nincs akkora piaca, hiszen az ilyen típusú filmeket inkább az aberráltabb emberek nézik, ez pedig kisebb célcsoport” – magyarázta Attila, akit a szadomazó jellegű filmekről is kérdeztünk. 

Forrás: Dreamstime

A szadomazó filmeknél a dominát fizetik meg jobban. Például a vesszőzéses jelenetnél, ahány ütést kibírt a lány, annyiszor ezer forintot kapott.  Ha százat kibírt, akkor százezer forint ütötte a markát. Volt, aki kibírta. Olyan modellel is forgattunk, akit ütni-verni lehetett, csak a mellére volt érzékeny. Amikor a hátát ütötték, nevetgélt, a rendező rá is szólt, hogy sírnia, jajgatnia kellene. A lány pedig zrikálta a partnerét, hogy üsse jobban, pedig a srác meg izzadt. Ezek a lányok a való életében is olyan partnereket választottak, aki ütötték-verték őket, mert ezt élvezték. A legextrémebb szadomazó forgatás az volt, amikor az egyik szereplőnek, hét darab gombot varrtak fel a heréire. Direkt olyan szereplőt hoztak, aki fakír, és kibírta. A lány pedig mellé ült, és varrogatta gombokat. A stáb annyira meglepődött, hogy meg sem tudtak szólalni, de az ötödiknél észbe kaptak, és jelezték a szereplőnek, hogy már rég üvöltenie kellene a fájdalomtól, nem nyugodtan tűrnie. A forgatás elején a pasitól megkérdezték, mit vállal, mondta, hogy ő mindent kibír, akár a herezacskójára is lehet varrni gombokat. Úgyhogy kellett egy ápolónő, aki sterilizálta, és figyelt arra, hogy nehogy elfertőződjön. Egyébként minimális vérzés volt. A lány pedig domina volt, nem viszolygott, szépen nyugodtan varrogatott, mintha egy ruhán dolgozna” – mesélte a gyártásvezető, akit mégsem ez az eset döbbentett meg a legjobban. 

Forrás: Dreamstime

„Egyszer jött egy nagyon szép lány, hosszú szőke hajjal, 180 centi magas, modellalkat. Kérdeztem, minek hozta a kutyáját a stúdióba. Erre mondták nekem, hogy a lány csak a kutyájával hajlandó szexelni, és hozta a partnerét.  Igaz, ez állatos film volt, direkt erre hívták. A trükk itt az volt, hogy a csajok faggyúval kenték be magukat, hogy a kutya felizguljon. A faggyú a szalonna zsírja, ezért erre gerjedt be az állat” – zárta rövidre Attila, aki bár sok mindent látott, ezektől az esetektől, még az ő szája is tátva maradt.