Gyanús! Brad Pitt egyre többször jelenik meg magányosan

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gome -
Brad Pitt házasság válság szerelem Angelina Jolie kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romokban hever Angelina Jolie és a színész házassága, legalábbis egy jó ideje erről szólnak a hírek. A pár viselkedése azonban tényleg megerősíti ezeket az információkat, ugyanis szinte soha nem mutatkoznak együtt.

Minden erejükkel próbálják menteni kapcsolatukat, ha másért nem a gyerekekért, de nagyon úgy tűnik, hogy nem akar összejönni a békülés. Már mindketten kikacsingattak párszor, Brad Pittet pedig soha nem kíséri el felesége sehová. Nem először kapják lencsevégre a világsztárt magányosan!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gome

Természetesen ennyi év után nem kell sülve-főve együtt lenni, de ők szinte soha nincsenek. Mindketten sokat dolgoznak, ezért furcsa, ha szabadidejükben sem a másik társaságát keresik. Angelina Jolie mostanában inkább Daniel Craiggel telefonálgat, Brad Pittet pedig szóba hozták már Siena Millerrel is. Annyi biztos, hogy Angie betegsége sem tett jót a kapcsolatuknak, ami azóta folyamatosan romlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.