Osztrák bordélyházban tűnt fel VV Fanni

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
szex VV Fanni bordélyház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ hetedik szériájában ismerhette meg az ország Fannit, aki azóta a nyilvánosságtól elvonultan éli az életét. Az egykori játékos most egy osztrák kuplerájban bukkant fel.

Emlékezetes alakítást nyújtott a legutóbbi Való Világban VV Fanni, aki szerelemre is talált a valóságshow-ban. Kapcsolatuk VV Dennisszel a villa falain kívül is folytatódott egy darabig, de szakításuk után a lány eltűnt. Most azonban újra felbukkant, mégpedig egy osztrák bordélyházban.

VV Fanni Forrás: Facebook/ VV Fanni

A Bors egyik olvasójának tűnt fel az egykori játékos, akit 130 euróért, vagyis 40 ezer forintért hirdetnek. „Meglepődtem, amikor megláttam: százharminc euróért, azaz negyvenezer forintért hirdetik egy órára.

Persze, mondhatja majd, hogy ellopták a képeit, de itt kint ez a hivatás hivatalos, ugyanakkor azért, hogy munkába állhasson, el kellett mennie orvosi vizsgálatra, rendőrségre, mindenféle hivatalokba, hogy engedélyt kaphasson. Ennek is mindenütt nyoma van”

- mondta a lapnak az informátor. A honlapon Kira néven tűnik fel a lány, ám képei lementésekor a fotók eredeti elnevezése jelent meg, ami Fanni4, Fanni9 volt, és így tovább.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A bordélyház honlapján megadott telefonszámon a lap elért egy hölgyet, aki megerősítette, hogy náluk dolgozott a lány, de elárulta, hogy jelenleg nincs a szalonban. „Hja, a Fanni. Ő elment, idő előtt elment, nem tudom, vissza fog-e jönni. Sajnos abban sem tudok segíteni, hol tudod őt elérni” - mondta a lapnak a nő.

Gondolatrendőrség: Ne képzelj mögé egy csomó olyan dolgot, ami el sem hangzotthttp://www.life.hu/intim/20160616-pilat-gabor-az-a-fontos-hogy-azt-mondjuk-amit-gondolunk-ne-legy-gondolatolvaso.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában. Intim--Kamerák előtt szexelt Miss Nagy-Britannia! Koronájába kerülhet a huncutkodás - Videó (18+)http://www.life.hu/intim/20160617-kamerak-elott-szexelt-miss-nagy-britannia-zara-holland-a-koronajaba-kerulhet-a-huncutkodas.htmlZara Holland megérkezett a szerelem szigetére, ahol nem is bírt sokáig vágyaival. A szépségkirálynő és egy másik játékos túlságosan is közel kerültek egymáshoz! IntimOrigoÍgy imádja egymást Dundika és Majka - Nyaralós fotóhttp://www.life.hu/intim/20160617-igy-imadja-egymast-dundika-es-majka.htmlMajoros Hajni az Instagramon osztotta meg boldogságát: Majkával Spanyolországban nyaralnak. A közzétett fotók alapján egyértelmű: a kétgyermekes pár a mai napig fülig szerelmes! Intim--Hiába a gyönyörű barátnő, elég hanyagul fest DiCapriohttp://www.life.hu/intim/20160616-leonardo-dicaprio-uj-kedvese-allitolag-nina-agdal-modell.htmlÚgy fest, Rihanna már a múlté: a barbadosi énekesnő helyét ismét egy gazellatestű modell vette át a mi Leonardónk életében. Ám a színész nem teper túlságosan: a megjelenésére még mindig nem figyel. Intim--Gyanús! Brad Pitt egyre többször jelenik meg magányosanhttp://www.life.hu/intim/20160616-brad-pitt-egyre-tobbszor-mutatkozik-felesege-angelina-jolie-nelkul-maganyosan-romokban-a-hazassaguk.htmlRomokban hever Angelina Jolie és a színész házassága, legalábbis egy jó ideje erről szólnak a hírek. A pár viselkedése azonban tényleg megerősíti ezeket az információkat, ugyanis szinte soha nem mutatkoznak együtt. Intim--Berki Krisztián elárulta, hogy nevezi a lomposáthttp://www.life.hu/intim/20160616-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-elarulta-hogy-nevezi-a-nemi-szervet.htmlA macsó egy különös ruhadarabra bukkant, amin felirat köszönti legbecsesebb testrészét. IntimFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.