Óvszert reklámoznak a HIV-fertőzött Charlie Sheennel

Forrás: AFP -
Charlie Sheen szex védekezés óvszer HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óvszergyártó cég arcaként igyekszik a felelősebb nemi életre ösztönözni az embereket Charlie Sheen. A színész tavaly vállalta fel nagy nyilvánosság előtt, hogy HIV-fertőzést diagnosztizáltak nála.

Egy manhattani rendezvényen tűnt fel Sheen, ahol a luxus szexjátékszereiről híres svéd LELO mutatta be legújabb fejlesztését, a HEX-et, a cég által nemes egyszerűséggel csak forradalminak nevezett óvszert. A kondom különlegessége a méhsejtszerű kialakítás, ami elméletileg nagyobb strapabírást eredményez, ráadásul a nemkívánatos lecsúszások esélyét is csökkenti.

Charlie Sheen a rendezvényen kívül szerepel a HEX-et népszerűsítő reklámkampányban is, melynek része az a minimalista videó, amiben a színész őszintén vall betegségéről, és arról elmélkedik, egyesek miért ódzkodnak az óvszer használatától.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.