Hangos szomszédszextől borult ki Sebestyén Balázs anyósa

Forrás: RTLKLUB -
szomszéd fenyegetés szex per Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs anyósa berágott fiatal szomszédjára. Az asszonynál az verte ki a biztosítékot, hogy a lány hangosan szexel. 

A balhé május közepén, a lány huszonhatodik születésnapján kezdődött. "Előre ki is plakátoltam a lakóközösségben, hogy lesz egy ünnepség, nézzék el nekem az eseményre való tekintettel. Egyedül őt zavarta a buli, de ő is csak reggel hatkor jött át először, hogy jelezze ezt" – mondta a Borsnak Mónika, aki a lap munkatársának megmutatta, hogy azóta számos fenyegetést kap sms-ben.

Forrás: RTLKLUB

Azt az üzenetet is megmutatta, amelyben ő figyelmezteti Éva nénit, ha nem hagy fel zaklatással, rágalmazással, feljelenti őt. "Nincs olyan ház, ahol ne lenne egy rossz szomszéd! De nem azért vettem meg ezt a házat, hogy Sebestyén Balázs anyósa konkrétan TEK-kel fenyegessen, csak mert hajnalig szexelek a párommal (zéró zene, null hangoskodás, csupán nyitott ablak). Sms-ben rágalmazott…, rendszámot olvasott és fenyegetőzött, csak mert aktív nemi életet élek! Nem prostiként, aki mindennap öt vendéget fogad! Egyszerű nőként, aki hétből két napot fixen átszexel. Kaptam ügyvédi tanácsot, de ha esetleg bármely ismerősömnek hasonló a gondja, akkor kérem, írjon jogi tanácsot. Köszönöm" - tette közzé a Facebookján a lány.

A napilap Sebestyén Balázs feleségét érte el, aki a a következő nyilatkozatot juttatta el a szerkesztőségbe. "Édesanyám szomszédjában Mónika, művésznevén J. J. lakik. Aki szeretne, keressen rá az interneten vagy a közösségi portálokon, és döntse el, milyen munkát űzhet... Bár a hölgy ezt nem is titkolja: a szomszédoknak már elmondta, mivel foglalkozik" – közölte Sebestyén Horváth Viktória.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.