Celine Dion teljesen kivirult: új szerelem a láthatáron?

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
özvegy szerelem énekesnő külső Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves sztár újra a régi pompájában tündököl. A hétvégén Párizsban sikerült lencsevégre kapni, ahol többen is meglepődtek az énekesnő viselkedésén.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a díva férje, René Angelil hosszú évek küzdelme után idén januárban eltávozott az élők sorából, ráadásul nem sokkal később a bátyját is el kellett engednie. Celine Dion a hírek szerint újra megtalálta a boldogságot, méghozzá egy nála sokkal fiatalabb férfi személyében. Ez meg is látszik rajta, hiszen mosolyogva és egy igazán szexi szerelésben köszöntötte a rajongókat.

Kattints ide a felvételekért!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

A hírek szerint a sztár európai turnéra készül, melyre vele tart állítólagos új szerelme, a 36 éves Kevin Girouard is. A rajongók persze támogatják Dion kapcsolatát, hiszen az énekesnőnek ez az év eddig nem alakult valami fényesen.

Kiderült! Charlie Sheen védekezés nélkül szexelt, pedig tudta, hogy fertőzött (18+)http://www.life.hu/intim/20160620-charlie-sheen-vedekezes-nelkul-szexelt-pedig-tudta-hogy-fertozott.htmlAkár börtönbe is kerülhet a színész, hiszen úgy létesített szexuális kapcsolatot, hogy nem tájékoztatta partnereit betegségéről, és gumióvszert sem használt! Intim--Tóth Gabi: "Nagyon boldogok vagyunk együtt"http://www.life.hu/intim/20160619-toth-gabi-enekesno-parkapcsolatarol-nyilatkozott-nagyon-boldogok-vagyunk-egyutt.htmlTóth Gabi tizenkét éve a magyar popszakma meghatározó egyénisége, személyisége sokat formálódott az évek alatt. A vadóc tiniből dívává alakult Gabit lehet szeretni, vagy éppen háborogni megnyilvánulásain, de tény: hazánk egyik legkarakteresebb énekesnője, és idén újra az X-Faktor egyetlen női mentora.Intim--Kínos! Nézők ezrei előtt villantott fehérneműt a dögös riporterhttp://www.life.hu/intim/20160617-nezok-ezrei-elott-villantott-fehernemut-a-dogos-riporter-alina-moine.htmlCsak saját magát okolhatja az arcpirító jelenetért, amit már az interneten is rengetegen visszanéztek. A riporternő addig játszadozott a szoknyája szélével, míg fel nem emelte. IntimOrigoEz gyors volt! Megfosztották koronájától a kamerák előtt szexelő szépségkirálynőt (18+)http://www.life.hu/intim/20160617-megfosztottak-koronajatol-a-kamerak-elott-szexelo-szepsegkiralynot-zara-hollandot.htmlA szerelem szigetén nagyon egymásra talált Zara Holland és egy kigyúrt játékos, nem is tudtak sokáig ellenállni a vonzalomnak. A szépségkirálynő koronájával fizetett a légyottért. IntimOrigoCsobbanj a pároddal ma este - 6 ok, amiért érdemes! (18+)http://www.life.hu/intim/20160616-furodj-a-kadban-ma-este-a-paroddal-ezert-erdemes.htmlNemsokára itt a hétvége, de még hátra van egy nap: érdemes feldobni valamivel az estét! Ugyan megérkezett a nyár, de még nincs kánikula, így irány a fürdőkád: 6 ok, amiért megéri csobbannotok ma este! IntimThinkstockAngelina Jolie Daniel Craiggel csalja meg a férjét?http://www.life.hu/intim/20160616-angelina-jolie-megcsalta-brad-pittet-vagy-megsem.htmlAz már régóta köztudott, hogy Hollywood egyik legszebb párjának házassága romokban van. Bár a hírek szerint mindketten próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat, a sok vita gátat szab ennek, ráadásul most olyan hír is napvilágot látott, hogy a színésznő hűtlen volt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.