Összeházasodott az Operettszínház két sztárja! Hajnalig tartott a lakodalom

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari esküvő Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Impozáns esküvője volt Kerényi Miklós Máténak és Dancs Annamarinak. Kollégáik körében mondták ki a boldogító igent. 

Gyönyörű időben, hatalmas vendégsereg kíséretében fogadtak örök hűséget egymásnak. Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari a Vajdahunyad várát választották nagy napjuk helyszínéül. A kápolnában zajlott a szertartás, a Mezőgazdasági Múzeum kupolatermében pedig a lakodalom.

Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

Természetesen rengeteg kolléga örült együtt velük. A vendégek között feltűnt Janza Kata, Vágó Zsuzsi, Szulák Andi a kislányával, Szabó P. Szilveszter, Vitray Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, valamint a válófélben lévő Polyák Lilla és Homonnay Zsolt is. A boldog pár hajnalig mulatott a vendégeivel együtt, akikhez több színésztársuk is csatlakozott még - írja a Bors. Az Operettszínházban a lagzi estéjén nem tartottak előadást.

És az megvan, hogy Cristiano Ronaldo boxert villantott Ausztria ellen?http://www.life.hu/intim/20160619-cristiano-ronaldo-a-portugal-csapat-jatekosa-boxert-villantott-ausztria-ellen.htmlAzt már tudjuk, hogy C. Roni könnyen lehetett volna suttyó is, ehelyett az Ausztria elleni döntetlen után egy berohanó szurkolóval szelfizett. Korábban pedig a nadrágjával vicceskedett. Intim--A versenyzés helyett Palvin Barbin jár Hamilton esze?http://www.life.hu/intim/20160619-lewis-hamilton-es-palvin-barbara-jo-baratok-bakuban-is-ott-volt-a-modell.htmlPalvin Barbi Monaco után ezúttal Bakuba is elkísérte Lewis Hamiltont, akivel állítólag csak barátok. A pilóta ma azonban csak az 5. helyen végzett, ennek pedig a Sky riportere, Tanja Bauer szerint akár a modell is lehet az oka. IntimOrigo12 kislányt tartott háremében egy pedofil: Volt, akit "ajándékba" kapotthttp://www.life.hu/intim/20160619-12-kislanyt-tartott-haremeben-egy-amerikai-pedofil-volt-akit-ajandekba-kapott.htmlTizenkét kislányt találtak a rendőrök helyi idő szerint szombaton egy pennsylvaniai férfi házában, az Egyesült Államokban. Egyikükről azt tudni, hogy szülei "ajándékba" adták, mert a most nemi erőszakkal megvádolt férfi megmentette őket a csődtől. IntimThinkstockTöbbet szexelnek azok a nők, akik erősen sminkelik magukat?http://www.life.hu/intim/20160619-igy-itelkezunk-osztonosen-ha-szepen-kisminkelt-not-latunk.htmlBár szeretnénk azt hinni, hogy a többség nem a külsőségek alapján ítél, a valóságban a smink igenis sokat nyom a latba, ha egy nő megítéléséről van szó. A többi nő ilyenkor dominánsabbnak látja őt, a férfiak pedig magasabb presztízst kapcsolnak hozzá.Intim--Tóth Gabi: "Nagyon boldogok vagyunk együtt"http://www.life.hu/intim/20160619-toth-gabi-enekesno-parkapcsolatarol-nyilatkozott-nagyon-boldogok-vagyunk-egyutt.htmlTóth Gabi tizenkét éve a magyar popszakma meghatározó egyénisége, személyisége sokat formálódott az évek alatt. A vadóc tiniből dívává alakult Gabit lehet szeretni, vagy éppen háborogni megnyilvánulásain, de tény: hazánk egyik legkarakteresebb énekesnője, és idén újra az X-Faktor egyetlen női mentora.Intim--Uhh! Ők melegítik Lewis Hamilton ágyát: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160619-lewis-hamilton-agyat-ok-melegitik-bakuban-a-ket-kis-kedvence.htmlMondhatnánk, hogy Lewis Hamilton az élet császára, hiszen bárkit megkaphat, így egész biztosan szuper csajok melegítik az ágyát. Most azonban két kedvencével osztotta meg azt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.