Tamara Ecclestone: Jó sok békát megcsókoltam már!

házasság Tamara Ecclestone Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válás szélén van Tamara Ecclestone, és a kislánya az, aki most tartja benne a lelket. 

Hiába került a világra szóló esküvője 7 millió fontba, és hiába él egy 57! szobás luxusotthonban, Tamara Ecclestone szerelmi élete nagyon nem tökéletes. Bernie Ecclestone lánya ugyanis a válás szélén van, mióta kiderült, hogy férje az év elején segédkezett egy drogbárónak a rendőrség elől elmenekülni. Bár ez állítólag csak az utolsó csepp volt a pohárban, hivatalosan még nincs vége a frigynek. Tamara nem szívesen nyilatkozik a válásról, és kapcsolatáról a férjével, a hozzá intézett kérdésre mindössze annyit válaszol: "Jó sok békát meg kellett már csókolnom" - idézi őt a Daily Mail.

Forrás: Instagram/ Tamara Ecclestone

Kétéves kislányáról azonban nagyon is szívesen mesél: nemrég eárulta, még szoptatja a gyermeket, és azóta vele alszik egy ágyban, amióta a baba egyszer belázasodott.

Tőlük izzik a lelátó! Ők a legdögösebb focistafeleségek: Szexi fotók!http://www.life.hu/intim/20160620-toluk-izzik-a-lelato-ok-a-legdogosebb-focistafelesegek-szexi-fotok.htmlSzétnéztünk az Eb-lelátókon, ahol hemzsegnek a focistafeleségek. Természetesen nagy fölényben vannak a hazai pályán szereplő franciák, akik együtt bandáznak a meccseken is. A gyönyörűségekre itt tudsz szavazni. IntimOrigoSzinetár Dóra megosztotta boldogságát: megható képekkel ünnepli évfordulójukathttp://www.life.hu/intim/20160620-szinetar-dora-evfordulot-unnepel-4-eve-vannak-egyutt-ferjevel-makranczi-zalannal.htmlMár 4 éve él a legnagyobb boldogságban férje, Makranczi Zalán mellett Szinetár Dóra. A színésznő nem mulasztotta el megosztani idilli pillanataikat évfordulójuk alkalmából. IntimOrigoÉs az megvan, hogy Cristiano Ronaldo boxert villantott Ausztria ellen?http://www.life.hu/intim/20160619-cristiano-ronaldo-a-portugal-csapat-jatekosa-boxert-villantott-ausztria-ellen.htmlAzt már tudjuk, hogy C. Roni könnyen lehetett volna suttyó is, ehelyett az Ausztria elleni döntetlen után egy berohanó szurkolóval szelfizett. Korábban pedig a nadrágjával vicceskedett. Intim--A versenyzés helyett Palvin Barbin jár Hamilton esze?http://www.life.hu/intim/20160619-lewis-hamilton-es-palvin-barbara-jo-baratok-bakuban-is-ott-volt-a-modell.htmlPalvin Barbi Monaco után ezúttal Bakuba is elkísérte Lewis Hamiltont, akivel állítólag csak barátok. A pilóta ma azonban csak az 5. helyen végzett, ennek pedig a Sky riportere, Tanja Bauer szerint akár a modell is lehet az oka. IntimOrigo12 kislányt tartott háremében egy pedofil: volt, akit "ajándékba" kapotthttp://www.life.hu/intim/20160619-12-kislanyt-tartott-haremeben-egy-amerikai-pedofil-volt-akit-ajandekba-kapott.htmlTizenkét kislányt találtak a rendőrök helyi idő szerint szombaton egy pennsylvaniai férfi házában, az Egyesült Államokban. Egyikükről azt tudni, hogy szülei "ajándékba" adták, mert a most nemi erőszakkal megvádolt férfi megmentette őket a csődtől. IntimThinkstockFanszőrzet, bőrszín, körméret - Így osztályozzák a nők a péniszeket (18+)http://www.life.hu/intim/20160619-ugy-tunik-tenyleg-nem-a-meret-a-lenyeg-fanszorzet-borszin-kormeret-a-fontos.htmlEgy 2015-ös kutatás kimutatta, mit tartanak a nők fontosnak a hímvesszővel kapcsolatban – de nem a hosszúságát. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.