Bereczki Zoltán: "Nagyon unom már ezt!"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán szingli szerelem Szinetár Dóra énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már közel négy éve, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán útjai elváltak, ám míg Szinetár azóta továbblépett, Bereczki továbbra is keresi az igazit. 

Mint arról beszámoltunk, Bereczki Zoltán betöltötte a negyvenedik életévét, és számot vetett eddigi életéről. Úgy érzi, jó úton halad, és még azt sem adta fel, hogy találjon valakit, aki mindenben a partnere.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Lényeges volt, hogy egyenes gerinccel tudjunk ebből kijönni. Egy válás, nem titok, tele van feszültséggel, indulattal, az ember saját magával szembeni dühével, hogy hol rontottam el, hogy miért nem tudtam jól csinálni" – mesélte Bereczki, majd azt is hozzátette, hogy manapság is nagyon jó viszonyt ápol volt feleségével.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra Fotó: Mudra László - Origo

Bereczki leszögezte, hogy nem jellemző rá a türelem, és azt is elárulta, hogy

miért nehéz számára a párkeresés.

"Nagyon unom már ezt – most már jöjjön valaki! Tudom, nem olyan egyszerű…" - Az énekes jövőbeli párjának azonban meg kell felelnie pár elvárásnak: el kell néznie, hogy imádja a munkáját. Épp ezért szerinte talán szerencsésebb lenne, ha újra egy kollégában találná meg a nagy őt - számolt be a Blikk.

Gaál Noémi merész húzása - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160627-uj-frizurat-vagatott-maganak-gaal-noemi.htmlNem hiszünk a szemünknek! A TV2 dögös időjósa megszabadult régi, vörös frizurájától és szőke hajkoronára váltott. Szerintetek jól áll neki? TV + Sztárok--Mádai Vivien az élet császárnője: egy szál bikiniben, a Balatonon élvezi a nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20160626-madai-vivien-egy-szal-bikiniben-a-balatonon-elvezi-a-nyarat.htmlA csinos műsorvezető a Balaton mellett piheni ki a hét fáradalmait, és egy kis hajókázással próbálta átvészelni a kánikulát. TV + SztárokOrigoCindy Crawford 14 éves lányát már most elhalmozzák munkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160624-cindy-crawford-14-eves-lanyat-mar-most-elhalmozzak-munkaval.htmlA világhírű modell lánya még csak 14 éves, de már most megvesznek érte a legnagyobb divatházak. Miu Miu, Vogue, Alexander Wang és ez még csak a kezdet... TV + Sztárok--Boldog 67. születésnapot Meryl Streep! Íme, 5 dolog, amit nem tudtál a színésznőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-5-dolog-amit-valoszinuleg-nem-tudtal-a-szulinapos-meryl-streeprol.htmlMeryl Streep ma ünnepli 67. születésnapját és ezt mi sem koronázhatná meg jobban, mint hogy a legújabb filmjéről máris Oscar-esélyesként beszélnek. Meryl Streep születésnapja apropóján, összeszedtünk öt dolgot, amit valószínűleg még nem tudtál a színésznőről. TV + Sztárok--Leesett az állunk! Katie Holmes Jamie Foxxszal járhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-katie-holmes-jamie-foxx-szal-jar.htmlHihetetlen hírek láttak napvilágot: új hollywoodi álompár született, mégpedig Katie Holmes és Jamie Foxx személyében. TV + Sztárok--Berki Krisztián egy mázlista: Hódi Pamela egy szál bikiniben hódíthttp://www.life.hu/sztarok/20160616-hodi-pamela-a-testevel-hodit.htmlHódi Pamela egy nagyon izgalmas fotózáson járt, így ismét megcsodálhatjuk a dögös alakját, hiszen csak egy nadrág és egy falatnyi bikinifelső takarja a testét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.