Ilyen férfi vágyik Szulák Andrea: elárulta a titkot!

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
színésznő párkapcsolat Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elmondása alapján mindent meg fog tenni, hogy édesanyjával ellentétben sikerüljön megtalálnia az igazit. Persze kislánya, Rozina szerepel az életében az első helyen. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, néhány hónappal ezelőtt mindenkit megdöbbentett, hogy Szulák Andrea és párja szakítottak. A művésznő most arról mesélt a Hot magazinnak, a csalódás ellenére várja, hogy újra rátaláljon a szerelem.

Fotó: M. Schmidt János - Origo

"Röviden csak annyit tudok mondani, hogy pályázatot írtam ki magamra és éppen a pályamunkákat bírálom el. Komolyra fordítva a szót, nincsenek konkrét elvárásaim, csak elképzeléseim. Egy férfinak legyen humora, szeresse úgy az életet, ahogy én.

Mutasson olyan dolgokat, amiket nem ismerek. Kóstoltasson meg velem ételetek, mutasson zenéket, amik számomra addig ismeretlenek voltak.

És ha ami azután van, az is működik, akkor az már a jackpot szerintem." - nyilatkozta a sztár.

"Hófehérke voltam, de elsodródtam" - 5 ok, amiért az elvált nők nemet mondanak a házasságrahttp://www.life.hu/intim/20160629-5-ok-amiert-az-elvalt-nok-nemet-mondanak-az-hazassagra.htmlA statisztikák szerint ma minden második házasság válással végződik, és a bontóperek kétharmadát a feleségek kezdeményezik. Ráadásul úgy tűnik, hogy az elvált nők jelentős hányadának esze ágában sincs újra feladni a függetlenségét, és megingathatatlan érvei vannak emellett. A miértekre kerestük a választ cikkünkben. Intim--Sokkoló videó! Durva szexorgiába fulladt a turisták mulatsága (18+)http://www.life.hu/intim/20160630-durva-szexorgiaba-fulladt-a-turistak-mulatsaga.htmlRemek hajókázós bulinak indult, ám elég durva szexorgia lett a vége annak a túrának, ami az egész virtuális világot felháborodással töltötte el. A kérdés már csak az, vajon ki érezte úgy, hogy ezt a nem mindennapi túlfűtött eseményt az egész világgal meg kell osztania? Intim--Vámos Erika társkereső klubban keresi a boldogságothttp://www.life.hu/intim/20160630-vamos-erika-tul-van-nehany-randevun-a-musorvezeto-tarskereso-klubban-keresi-az-igazit.htmlA női életmód magazin szerkesztő-producere és népszerű műsorvezetője körül mostanában valósággal izzik a levegő. IntimOrigoMilyen randevú passzol a csillagjegyedhez?http://www.life.hu/intim/20160627-kiderul-randevu-passzol-a-csillagjegyedhez.htmlSzeretnéd, ha az első találka remekül sikerülne? Akkor most megtudhatod, hogy milyen randi passzol hozzád a horoszkópod szerint! IntimThinkstockEzt tedd és edd, ha nagyobb mellekre vágysz!http://www.life.hu/intim/20160627-ime-par-trukk-ha-nagyobb-mellekre-vagysz.htmlÖsszeállításunkban olyan ételek kaptak helyet, melyek fogyasztásával gyógyszerek és műtét nélkül is megnövelheted a melleidet! Intim--Így szexelhetsz sokkal többet - Megvan a titok nyitja (18+)http://www.life.hu/intim/20160626-tobbet-szexelnek-azok-a-parok-akik-felosztjak-maguk-kozott-a-hazimunkat.htmlIntenzívebb a szexuális élet azok között a párok között, ahol mindketten kiveszik a részüket a házimunkából - állítja egy felmérés. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.