Vámos Erika műsorvezető társkereső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A női életmód magazin szerkesztő-producere és népszerű műsorvezetője körül mostanában valósággal izzik a levegő. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a TV2 műsorvezetője évek óta próbálkozik az örökbefogadással, de a küzdelem hiábavalónak tűnik. Már ő maga is beletörődött, hogy nem lesz édesanya. Azonban barátnője közbenjárásával hamarosan a magánéletébe boldogság költözhet.

Forrás:Facebook/Vámos Erika

"Egy ideje egyedül élek, ami talán annak is köszönhető, hogy sokat dolgozom, általában hektikus időbeosztással, s ez a két dolog, ebben a párosításban egy párkapcsolatot nagyon meg tud viselni. Jól ismerem a szingli nők mindennapjait, ugyanakkor szeretném, ha ez a helyzet változna.

Úgy érzem, sokat tanultam az egyedül töltött időszakból, s itt az ideje, hogy egy új fejezet kezdődjön az életemben.

Ebben az elhatározásomban nagy vágyam, az örökbefogadás is csak megerősített, pontosabban az a pillanat, amikor szembesültem azzal a ténnyel, hogy egyedülálló nőként sajnos sokkal kevesebb eséllyel indulok, mint a gyermektelen párok" - nyilatkozta a műsorvezető.

"Hófehérke voltam, de elsodródtam" - 5 ok, amiért az elvált nők nemet mondanak a házasságrahttp://www.life.hu/intim/20160629-5-ok-amiert-az-elvalt-nok-nemet-mondanak-az-hazassagra.htmlA statisztikák szerint ma minden második házasság válással végződik, és a bontóperek kétharmadát a feleségek kezdeményezik. Ráadásul úgy tűnik, hogy az elvált nők jelentős hányadának esze ágában sincs újra feladni a függetlenségét, és megingathatatlan érvei vannak emellett. A miértekre kerestük a választ cikkünkben. Intim--El sem hiszed, kivel randizgat Rihanna: újabb szerelem? http://www.life.hu/intim/20160629-rihanna-es-drake-ujra-egyutt-randizason-kaptak-a-ket-vilagsztart-enekes.htmlA vadóc sztár nem bír a vérével! Több külföldi hírportál szerint is visszatért egykori párjához, méghozzá nem is olyan régen. Intim--Megdöbbentő! A legtöbb nő akkor jut el a csúcsra, ha a hátsó ajtón kopogtatnakhttp://www.life.hu/intim/20160627-megdobbento-de-a-legtobb-no-akkor-er-el-a-csucsra-ha-a-hatso-ajton-kopogtatunk.htmlAkad, akinek az anális kalandozás a szex legizgalmasabb területe, mások félnek tőle, vagy ismeretlenül is elutasítják, ennek ellenére egy új kutatás szerint a nők 94 százaléka anális szex közben jut el leggyorsabban az orgazmusig. IntimThinkstockEzt tedd és edd, ha nagyobb mellekre vágysz!http://www.life.hu/intim/20160627-ime-par-trukk-ha-nagyobb-mellekre-vagysz.htmlÖsszeállításunkban olyan ételek kaptak helyet, melyek fogyasztásával gyógyszerek és műtét nélkül is megnövelheted a melleidet! Intim--Micsoda romantika! Tilla és kedvese intim fotót osztottak meghttp://www.life.hu/intim/20160627-till-attila-es-szerelme-nyaralnak-romantikus-intim-fotot-osztott-meg-instagramon.htmlRitka pillanat, hogy a műsorvezető bepillantást enged a magánéletébe, de most kivételesen Tilla is megmutatta, hogyan romantikáznak. IntimOrigoOrgazmus a fájdalom és félelem határán (18+)http://www.life.hu/intim/20160625--mi-az-elvezet-abban-ha-valaki-alarendelt-fel-a-szado-mazo-szexben.htmlSandra LaMorgese szexuálterapeuta és holisztikus szakember, számos ilyen témájú könyv szerzője, arról számolt be blogjában, milyen élményeket él át egy szado-mazo kapcsolatban az alárendelt fél, mi az a többlet, amit kap, ami miatt vállalja azt, ami egy kívülálló számára akár elborzasztó is lehet. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.