Szent a béke? Együtt ünnepelt Ben Affleck és Jennifer Garner

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez -
Ben Affleck Jennifer Garner ünnep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb botrányok és kínos szituációk helyett a pár együtt, gyermekeikkel ünnepelte július 4-ét. 

A People magazin állítja, szemtanúk látták a július 4-i ünnepségeken a hollywoodi sztárpárt és három gyermeküket. "Ben és Jennifer egyás mellett ültek, abszolút nyugodtnak tűntek, Ben a kislánya kezét fogta az ünnepség közben" - mesélte a magazinnak egy szemtanú.

Ben Affleck és Jennifer Garner 2014-ben, még együtt Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

A pár körülbelül egy éve jelentette be, hogy külön folytatják, ebben pedig igen nagy szerepe volt egy bizonyos babysitternek, aki kissé túl közel került a világsztárhoz. Nem valószínű, hogy a házaspár kibékülne, de számukra a gyermeik nagyon fontosak, így megtesznek mindent, hogy ők ne érezzék a szüleik közötti problémákat.

Megbabonázta párját Czippán Anett: évekig is hajlandó volt rá várnihttp://www.life.hu/intim/20160705-czippan-anett-szerelme-szabolcs-evekig-is-hajlando-volt-varni-a-musorvezetore.htmlA csinos műsorvezető hét évvel ezelőtt találkozott először a TV2-nél jelenlegi párjával, ám akkor még nem is tudta, hogy ő lesz számára az igazi. Évekig kellett várnia a férfinak, hogy Anett nála találja meg a boldogságot. Intim--Ma van a hercegi pár nagy napja: Charlene és Albert herceg ünnepelhttp://www.life.hu/intim/20160703-5-eve-hazas-charlene-hercegno-es-albert-monacoi-herceg.htmlAkárcsak Katalin és Vilmos, Charlene és Albert herceg is idén ünnepelte ötéves házassági évfordulóját. Bár az ő frigyük közel sem indult egyszerűen, azóta sok minden megváltozott. Intim--Szexbabával élni? Hihetetlen, de van, aki megteszihttp://www.life.hu/intim/20160703-a-june-korea-neven-alkoto-azsiai-fotomuvesz-szexbabuval-tolti-a-napjait.htmlAz ázsiai fotőművész June Korea különös Instagram-képeket tett közzé. Intim--Vajna Tímea kebleit csak egy vékony bikini takarja: szexi fotók! http://www.life.hu/intim/20160703-vajna-timea-bikiniben-a-szexi-uzletasszony-felforrositja-a-hangulatot-foto.htmlAzt már tudjuk, hogy Vajna Tímea nagyor érzi a nyarat, és azt is, hogy búvárruhában is szexistennő, de legújabb fotója láttán szinte leesett az állunk! Intim--Elképesztő! Ennyibe fog kerülni Kimi Räikkönen esküvőjehttp://www.life.hu/intim/20160703-kimi-r-ikkonen-eskuvoje-micsoda-penzkoltes-a-forma-1-versenyzoje-nem-sporol.htmlA Forma-1-es versenyző még az idén oltár elé vezeti gyermekének édesanyját. Egy külföldi hírportál szerint nem is akármilyen összegért. IntimOrigoA heréket is be kell vonni az izgató játékba! A pasik elárulják, pontosan hogyan! (18+)http://www.life.hu/intim/20160702-pasik-vallanak-arrol-mit-szeretnek-az-agyban-hogyan-kell-jatszadozni-a-hereikkel.htmlGolyók, herék: mindegy, minek nevezzük őket, léteznek, és kezdenünk is kell velük valamit. Akinek nincs, nehezen tudja elképzelni, hogy pontosan mit is kellene velük csinálni, de most a leghitelesebb forrásból tudhatjuk meg, hogyan játszunk a férfiak tojásaival. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.