Orgazmus alvás közben? Minden harmadik nőnek sikerül!

Forrás: Dreamstime -
szex alvás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csúcsra jutáshoz nem mindig szükséges szexpartner vagy egy jó vibrátor!

Még nem volt orgazmusod alvás közben? Nemrég kutatók megállapították, hogy 40-50 éves koruk között a nők még simán átélhetnek álmukban egy orgazmust - ez állítólag minden harmadik nőnek sikerül. De vajon hogyan lehetséges ez?

Együtt nyögnek és sóhajtoznak - hódít a pornó-karaoke szex orgazmus Forrás: Dreamstime

Egy nagyon kellemes álom simán okozhat orgazmust a nőkél, a baj csak az, hogy nem irányíthatjuk álmainkat. De a csúcs eléréséhez az is kell, hogy hason aludjunk, illetve az, hogy különösen kimerülten zuhanjunk álomba. Végül az is segíti a dolgot, ha már jó ideje nem éltünk át orgazmust. Persze van, amivel még fokozhatjuk a dolgot: elalvás előtt érdemes erotikus dolgokra gondolni egy kicsit...

A férfiak - ebben is - szerencsésebbek, mint a nők: ők már egészen fiatalon átélhetnek álmukban orgazmust, viszont számukra ez a kor előrehaladtával egyre nehezebben működik.

Végre őszintén mesélt válásáról Gwen Stefanihttp://www.life.hu/intim/20160707-gwen-stefani-es-gavin-rossdale-elvaltak-az-enekesno-meselt-a-valasrol.htmlGwen Stefani ma már boldog Blake Shelton mellett, ám a válása még mindig egy sötét folt az életében. IntimAFPKiderült! Ezért vált el feleségétől Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/intim/20160706-cristiano-ronaldo-elvalt-a-focista-tobbszor-is-megcsalta-csodaszep-feleseget-irina-shayk.htmlA focista 5 évig élt párkapcsolatban a modell Irina Shaykkel. A szerelemből házasság lett, amelynek azonban hamar vége lett. Az ok most derült ki. Intim--Ma van a csók világnapja: 10 tény, melyet biztosan nem tudtál róla! http://www.life.hu/intim/20160706-csok-vilagnapja-10-teny-amit-nem-tudtal-a-csokrol-cuppanasra-fel.htmlA puszi, később pedig a csók egész kiskorunktól kezdve része az életünknek. Az egész világon július 6-án ünnepeljük a Csók Világnapját. A jeles nap alkalmából összegyűjtöttünk néhány érdekes dolgot a csókolózásról, amit eddig nem biztos, hogy tudtál. Cuppantásra fel! Intim--Nem csak szexre használják - Pasik vallottak hímtagjukról (18+)http://www.life.hu/intim/20160706-ferfiak-vallottak-hogyan-jatszanak-a-peniszukkel.htmlSosem gondolnád, mivel szórakoztatják magukat a pasik, ha unatkoznak. Férfiak vallottak. IntimOrigoÍme, a fotó, ami felrobbantotta az internetethttp://www.life.hu/intim/20160706-taylor-swift-tom-hiddleston-blake-lively-egy-kozos-foton.htmlTaylor Swift kebelbarátnője, Britany Maack osztotta meg Instagram-oldalán a képet, ami azóta bejárta a világsajtót. IntimOrigoOrgazmusod van? Ez történik a testedben! (18+)http://www.life.hu/intim/20160705-orgazmus-ez-tortenik-a-szervezetedben-agy-sziv-es-bor.htmlAz orgazmus fantasztikusan jó érzés, és azt gondolnánk, hogy kevés jobb dolog van a világon. És mik az egészségre gyakorolt hatásai? Íme, a válasz! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.