Nem örül a násznép: lázadoznak Gigiék lagzija miatt

buli lakodalom esküvő hús VV Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz hagyományos esküvője VV Giginek, ugyanis egyáltalán nem lesz hús a menüsorban, ráadásul bulizni sem fognak majd hajnalig a vendégek.

Az esküvőnek mindig a fiatal párról kell szólnia, de az sem árt, ha a vendégek is elégedettek. Gigi és párja azonban mindent úgy tervez, ahogy az nekik a legjobban megfelel. Gigi és szerelme évek óta vegetáriánusok, ezért nem terveznek húst a menüsorba. Ezzel az ötlettel sikerült kihúzniuk a gyufát néhány meghívottnál.

Forrás: RTL Klub

"Radikálisan gondolkodunk az esküvőnkről. Azt szeretnénk, ha olyan lenne, amilyenről mi álmodtunk. Nem szeretnénk húst felszolgálni. A legtöbb ételt már húsmenetesen is el lehet készíteni, sokszor észre sem vehető a különbség.

Persze ez az ötletünk nem aratott osztatlan sikert. Mi viszont úgy gondoljuk, hogy ha megosztjuk velük életünk egyik legszebb napját, akkor a kedvünkért ők is alkalmazkodhatnak a mi vágyainkhoz"

- mondta Gigi a Borsnak. Hozzátette, hajnalig tartó mulatást sem terveznek. "Nem tervezünk hajnalig tartó lagzit. Dél körül kezdődne a templomi szertartás, azt követően az ebéd és este nyolcig, legkésőbb tíz óráig tartana a buli. Nem bírjuk az éjszakázást, és így legalább senki nem lesz hullafáradt másnap" - árulta el a tökéletes testű Gigi a részleteket, akit hivatalosan még nem kért meg a párja.

Botrány! Szex­vi­de­ó­val zsarolja a magyar celebfeleségeket egy személyi edző http://www.life.hu/intim/20160711-celebfelesegeket-zsarol-egy-szemelyi-edzo-a-ferfi-szexvideot-keszitett-egy-ferj-vallomasa.htmlBe­telt a pohár egy vá­ló­fél­ben lévő ma­gyar hí­res­ség férjénél. A felszarvazott férfi most őszintén beszélt a sajtónak az érzéseiről. Intim--Rendhagyó módon bizonyította szerelmét Miley Cyrus- fotó!http://www.life.hu/intim/20160711-miley-cyrus-tetovalast-csinaltatott.htmlMiley Cyrus, ahogy tőle már megszokhattuk, mindig az extrém végét fogja meg a dolgoknak. Most sincs ez másképp, igen rendhagyó módon bizonyította szerelmének, a sármos színész Liam Hemsworth-nek, iránta érzett szerelmét. Intim--Vihar a Paradicsomban? Valami nincs rendben Irina Shayk és Bradley Cooper közötthttp://www.life.hu/intim/20160711-valami-nincs-rendben-irina-shayk-es-bradley-cooper-kozott.htmlAz egyik legszexibb sztárpár is ott volt vasárnap Wimbledonban, ám szemmel láthatóan valami történhetett Irina és Bradley között. Intim--Jól fésült szeméremszőrzet - Így szeretik a nőkhttp://www.life.hu/intim/20160710-jolfesult-szemeremszorzet-igy-szeretik-a-nok.htmlEgyre több nő gondoskodik arról, hogy a szeméremszőrzete jól fésült legyen, sokan pedig egy az egyben megszabadulnak a szőrszálaktól. Különösen azokra a nőkre jellemző ez, akik fiatalok, és olyan partnerük van, aki előnyben részesíti a ritkított vagy éppen teljesen eltávolított szeméremszőrzetet. Intim--Alakul a botrány! Szexuális zaklatás miatt perel a kirúgott tévéshttp://www.life.hu/intim/20160710-gretchen-carlson-pert-inditott-szexualis-zaklatas-miatt-perel-a-kirugott-teves.htmlHat másik nő támasztja alá Gretchen Carlson vádját, miszerint a Fox News főnöke, Roger Ailes szexuálisan zaklatta.Intim--Undorító dolgot művelt egy használt kondommal a valóságshow szereplője (18+)http://www.life.hu/intim/20160709-undorito-dolgot-muvelt-egy-hasznalt-kondommal-a-valosagshow-szereploje.htmlNem először számolunk be arról, hogy botrányos események zajlanak a Channel5 valóságshowjában. Az angol Big Brother egyik szereplője most szagminta alapján vizsgálta meg, mi lehet egy használt óvszer tartalma. Fúj!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.